Tuesday, January 13, 2009

NEW DRESS

my new dress. kat maner beli"? kat maner lagi kalu bukan kat Nichii. new dress tapi belinyer udah lama. baru 1st time pakai. tapi kan siottt tul nichii tu, aku beli time lum sale lagi, pastu bila aku gi masa sale, alamak....harga dia dah turun lah, beza seminggu aje dari tarikh aku beli, aku rugi RM20.00. Dulu masa zaman anak dara asal nak gi beli baju opis, jagan arap aku pandang dress cam gini, aku lebih suka pakai skirt ngan kemeja or jacket. pastu bila dah umur ampir nak senja ni aku lebih berminat pada dress cam gini lah. Wanita lah kononnya........

semalam saya masih lagi menunggu barang yang saya kirim daripada member saya yang ke Hong Kong. rasanya member aku tu dah balik 2 months ago, mintak address toksah cakap lah berulang kali. tapi manernya beb, sampai ke ari ni aku duk nunggu, namun tak kunjung tiba.........namun ku tetap menunggu kerana aku amat mengharap, siang malam aku duk berangan dah ni.

8 comments:

Nurhayati said...

cantik dress itew..
sis, i pun nak cari dress gak.. kat nichii ada jual maxi dress tak.. nak cari kaler merah huhu for dinner functioned.. =)

sesuai ke org bertudung pakai dress :( &*^&@%@##!0

mama mya said...

cantik bajut tue hehehe.. penantian satu penyeksaan kan kak rose (wah memandai lak saya hehehe)

atty's said...

lawa dress tu rose..

~Eila @ Along~ said...

wahh..ape la brg dr HK tu ye..hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

cantik dress tu kak..hitam itu menawan kan kan..:)

barang aperla tu siap kena pesan dr hongkong..mesti special ni..jgn lupa blogkan yer bila dpt nti..:)

CuTeMiUt78 said...

wah.nice la kak.. amat sseessuuaaiii ngan akak tau

Lina said...

cute n seksi meksi lah...
hehehehehhehehe
sshnya nak tgk akak pkai jean...
hehehehehhehe
brg apa yang jauh tu.......
mcm penting jek......

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurhayati
tq, ader jual dress maxi, banyak dik, sesuai untuk orang bertudung tapi kena cover ngan jacketlah

mama mya
tq, memang penantian satu penyeksaan

atty
tq atty

eila@along
tulah barangnyer dah sampai baru akak kasi tau

dakgilachoc aka nani
hitam memang favorite akak

cutemiut78
tq rina

 
template by suckmylolly.com