Friday, January 02, 2009

BORING


perut pun dah kenyang, maka perjalanan kena diteruskan semula



kasih ngan abang payah betul nak lelap mata, kasih x mo pejam langsung mata, dia nak neman kan papa drive, takut papa singgah kat maner-maner hotel, kena pastikan perjalanan terus ke KL, tak mo singgah maner-maner lagi.


abang danish kenyang perut terus happy, tak henti-henti bercakap pastu sedor tak sedor dah dengar abang berdengkur kat belakang


tapi kasih memang gigih x mo tido, puas aku duk story cinderelella lah, snow white lah, thumbelina lah, semuanyer tak jalan, sah, konfem budak bertuah ni tak percaya kat papa dier, takut benor kami singgah lagi kat maner-maner. nak benti buang air pun payah, kreter tak leh stop langsung. kalu idak ader yang menangis tak berlagu nanti.


1 comments:

HappyIrfa said...

salam kenal dr saya..selamat tahun 2009

 
template by suckmylolly.com