Sunday, January 04, 2009

BREAKFAST


wah semalam aku bangun lambat giler, aku balik dari danau kota tak terus tido, layan TV lu n chat with eji, lam kul 7.00 pagi baru aku masuk tido, pastu aku bangun lambat giler, kul 12.00 tengahari baru bangun, itupun sebab kasih dah jaga, pampers kasih dah berat. kalu idak mahu aku belayar sampai ke paris dah.



my dearest rizal pun bangun lambat, pas subuh tido bangun tak bangun pun sewaktu ngan aku. cam yang aku katakan tadi, kalu kasih x bangun, mahu kami sekeluarga dah sampai paris dah ni.




makan mee hoon goreng kul 12.30 tengahari, patutnya dah lunch, tapi ari cuti-cuti cam ni, lunch kul 4.00 karang lah....





abang danish kalu makan mee hoon goreng, mesti bertambah sampai 3 pinggan, aku goreng mee tak letak banyak sangat sawi, taruk sikit aje, tapi memang x pedas langsung, aku buat special untuk abang ngan kasih, kalu nak pedas, nanti aku amik cili padi potong halus-halus kasi makan ngan kicap cair, sedappppp.


4 comments:

DrSam said...

salam,

mee hoon kalau makang dengan keropok goreng...ishhhhh sedapnya.

atty's said...

sesekali..dpt bgn lmbat..mmg beh..

azie(mama auni& erin said...

heheh akak samalah ngan kitaorg klu namanya hari cuti huh mmg bangun lambat...tapi elin sorang je dia mmg bgn awal..dia main sorang2..lepas tue xde org main ngan dia tido la.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dr sam
tu tok sah cakaplah, memang dia punya kawan, baru halitop

stty
memang best punyalah

azie
budak-budak memang selalu bangun awal lah kan

 
template by suckmylolly.com