Thursday, January 15, 2009

CURLY HAIR

akak taruk gambor ni sekali lagi, ader beberaper readers akak yang keliru, pemilik curly hair ni bukanlah akak, ini adalah rambut adik akak. eji.....rambut akak bukan jenis bersinar manor cam gini, rambut akak jenis kering sikit.


akak dah tak boleh perabis duit cam zaman anak dara lagi, buat treatment lah, buat itulah, buat inilah, duit akak banyak sangat nak guna ke arah lain. cukuplah ngan membazir ke baju, h/bag ngan kasut. woiii, aku tahu lah yang aku banyak membazir, ni kalu laki aku baca pagi ni mesti senggih sorang-sorang ingatkan bini dia dah insaf. opppppppppppppsss sorry yang, ai belum nak insaf lagi kalu bab shopping-shopping ni, insaf pasal rambut pun dah kira untung dah tu. kalu idak, kita sama-sama carik duit lebih, duk tepi jalan jual botol. kalu akak perabis duit tang rambut lagi, makanyer akak kena cari kerja part time, jual botol, tul tak eddie?

7 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

rambut adik akak tu mmg lawa bersinar..mcm model shampoo lak..ahaha..xpe kak buat saloon kt rumah je...suh hubby akak jadik tkg buat treatment nyer..jimat jgk tu...haha...

Anonymous said...

salam perkenalan..luv to read ur blog..never missd even 1 day..just nak tau kt ner yerk kak mah nasi belauk tuh? wah tgk cm terliur laks..me oso stay desa pandan.

~~ciklinn~~ said...

owh yer ker... apapun kak rambut ni mmg cantikkkk...

atty's said...

cantek ler rambut gtu..lama dah tingin..tp sbb pakai tido..berkubur je..lagipun kalo curlykn..jap je lurus balik.

CuTeMiUt78 said...

uish.. smpi nak jual botol tepi jalan.. haru tu kak

nieja said...

cun gile rambuttt..!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc aka nani
laki akak nak tolong buat treatment jawablnye bumi nak terbalik lah dik, dia paling malas kalu soh syampu rambut akak.

anonymous
tq very much, warong kak mah tu kat kampung pandan,taman selera kat situ

ciklinn
tulah mata kak rose pun nampak rambut dia cantik

atty
kita pun lama teringin nak rambut cam gini, tapi ongkosnyer banyak kena kuar, x mau lah

cutemiut78
memang haru biru

nieja
adik akak cakap tq very much

 
template by suckmylolly.com