Saturday, January 03, 2009

DANAU KOTA


aku giler gi danau kota, kali ni aku kemaruk nak beli belt ngan t'shirt. bukan semua kedai lak ader jual t'shirt tu, sebijik aje kedai yang jual. so bfore kehabisan baik kau gi beli, so malam tadi lepas eji kuar dating aku ajak eji neman gi danau kota, kul 1.40 pagi aku sampai kat sini.



masa sampai ader budak tengah ligat duk menari lagu mulan "makhluk paling seksi"



pastu langkah terhenti bila dengor budak kecik ni nyanyi, aduh petah nyer......sore pun sedap, agaknya umur budak ni nak masuk 4 tahun kot



nilah kedai yang jual pelbagai belt yang cantik dan harganya x derlah murah pun tapi payah nak dapat belt yang aku minat. tapi dalam duk pilih tu aku berkenan ngan satu belt kulit ni, aduh mak, harga dia mahai nak mapus, RM89.90. Ingatkan kalu RM30, laju ajelah aku bayor tapi kalu RM89.80, kirim salam ajelah bai......




eji x minat sangat ngan belt, dia cuma tolong aku pilihkan aje maner yang cantik



ha, tulah belt yang aku nak beli, yang ujung sekali, cantik kan? ni kalu pakai ngan jeans, memang tangkap leleh lah...





murah-murah dompet lelaki cuma RM10.00, eji nak carik tempat taruk IC ngan Kad aje, malas nak bawak purse gi maner-maner. Purse cuma bawak gi opis aje, jalan-jalan cam gini cuma nak bawak dompet kecik taruk lam poket aje. sekadar nak taruk ic ngan kad aje.....



4 comments:

zino said...

manpak macam meriah je tempat tu.. setiap malam ada ke macam kat ceras ni.. tapi tak pernah pi tinjau pun.. penuh sesak dengan orang..

mama mya said...

wah best sopping sakan hehehe

selamat tahun baru 2009

ratna said...

kak ros, danau kota ni dekat jer dgn umah saya..tp kami jarang sgt pegi. ada la sekali dua jer... bukan apa sbb dia start lewat malam kan..skrg kalau nak pegi takut sbb kalau balik lewat malam nak balik umah takut sbb kalau nak balik umah kena lalu jalan sblh kubur...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
memang meriah pun zino, memang ader setiap malam kecuali malam jumaat depa katup

mama mya
tak derl shopping sangat, sikit aje, any selamat tahun baru gak dari akak sekeluarga

ratna
tulah lambat sangat dia start, kena lalu kubur, biar betul ni, tak yah pergilah, lebih-lebih lagi ader anak kecik

 
template by suckmylolly.com