Saturday, January 03, 2009

NYAMUK DAN KAIN BAJU


abis part tadika sri cemerlang, kami semua gerak nak gi tadika lama abang amik DVD ngan photo abang graduation november ari tu.



see, tangan kasih semua berbintat gatal tusemua akibat gigitan nyamuk kat kampung ari tu..



semalam gak saya cuti masak coz saya kena basuh baju dari pagi sampai ke petang, masak memasak kuserahkan 100 % pada mami tercinta, kain baju balik kampung ari tu ader seplastik besar yang kena duk basuh tangan n mesin. pastu kena nunggu kain kering untuk dijemur yang lain lak, cuba kalu umah kat kampung, harus berpuluh baju pun boleh jemur coz ampaian banyak giler. kat umah aku ni mahu bercatu nak kena jemur bagai.



muka anak dara saya beransur baik sikit, bintat gatal kat muka dah mula berkurangan, Alhamdulillah, nak masuk sekolah pun tak malu lagi....


2 comments:

fiezafadilla said...

lovely kids u have.
salam kunjungan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih kerana sudi berkunjung

 
template by suckmylolly.com