Wednesday, January 21, 2009

DEMAM


ikutkan hati nak aje aku cuti semalam coz anak pompuan aku demamnyer sekejap panas sekejap sejuk, bagi makan ubat aje, 1/2 jam pastu beransur-ansur sejuk, 2 jam pastu panas balik. kasih memanglah tersangatlah rapatnyer ngan papa dier, tapi aper pun semua anak nak kan mak dier gak. betul tak? serapat maner pun ngan papa dier, cari gak mama dier.



tapi tulah aku x leh cuti coz boss aku pun amik cuti coz anak dia masuk spital, pelik gak asal anak boss aku sakit aje, anak aku mesti kena sakit gak. sihat dua-dua pun sihat, cam ader telepati lak.







so semalam aku tak masak, serah kat mami semuanya, aku kena berkepit ngan kasih. aku kena usap anak aku sampai terlena. anak pompuan biasalah, demam sikit mesti nak berkepit bagai. aper kerja pun tak leh buat semalam coz bila aku bangun aje kejap, kasih mesti sedor. blog pun tak sempat nak update . tu yang sampai kul 1.00 pm x der sebarang entry.



gambor ni jadi tak sempurna coz tukang amik tu adalah abang danish. sekarang ni dia rajin lah amik gambor sebab guna camera digital, cuba kalu guna h/phone tak hingin dia nak amik, bercinta lah kalu suruh, mesti x nak, puas pujuk baru nak amik, kalu camera ni tak yah disuruh-suruh, camera tu memang kat tangan abang selalu.




moga cepat sembuh yer kasih.....


14 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah

Big Mamma Bukhari said...

tabiklah kak rose.. rajin update blog.. sian dia demam.. get well soon ye sayang..

Jasfyra said...

ala ciannya kasih...demam ye sayang..
get well soon ye

Khas Lysha said...

alahai,.. kesiannyer kasih.. moga cepat sembuh ye..

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya kasih... apa pun mkn ubat ya.. semoga cepat sembuh dan kembali aktif seperti selalu

Ummibatrisya said...

kasih,

cepat sembuh ye sayang!

Zureen said...

harap tasih cepat sembuh..

juelee said...

semoga anak akak cepat sembuh ye...

Shifu67 said...

yeee.... hari ni bolh masuk....

bebudak demam ni biasa je.... cuma kena pastikan suhu badan dia jgn naik.. beli coolfever... tampal kat dahi dia ok la tu

aju said...

sian kasih...moga cepat sembuh sayang..

MULAN said...

moga kasih cepat sembuh... kesiannya kasih, kesian mama kasih jugak...

DrSam said...

semoga cepat sembuh sicomel.

Lina said...

semoga kasih cepat sembuh ye baby

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

pakkaramu
terima kasih

big mamma bukhari
terima kasih

jasfyra
khas lysha
cutemiut78
ummibatrisya
zureen
juelee
shifu67
aju
mulan
dr.sam
lina

tq very much atas doa dari kalian semua, kasih dah pun sihat Alhamdulillah berkat dari doa semau orang

 
template by suckmylolly.com