Thursday, January 22, 2009

GOOD MORNING



alahai ciannya budak kecik ni, ader panas suam-suam kuku lagi tapi kalu kasih tak gi sekolah, abang pun tak nak gi sekolah, aku dah x leh biar abang main-main lagi tahun ni. abang danish dari umur 4 tahun lagi ader masalah tak nak gi sekolah, so tahun ni dah 6 tahun x leh nak main-main ponteng sekolah agi.




aku pesan kat abang soh jaga adik, adik tu lum sihat sangat tapi kena gak nemankan abang gi sekolah. kalu abang ni jenis independent nak aje aku kecualikan kasih dari gi sekolah selama 2-3 ari, kasih demam tu baik betul-betul.



tapi cam dah nampak tanda-tanda kasih tak larat, tapi bila aku tanya nak gi skul or tidak, kasih cakap nak pergi, nak nemankan abang gak.




Alhamdulillah kasih okey bila van dah datang, happy sangat siap bagitahu kat pakcik lagi yang kasih pakai new sock.


2 comments:

ai said...

sama gak cam anak aku kak. bb qitie yg 4 tahun tu. demam pon nk gak gi skolah.. ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bagus lah cam tu, kalu anak sulung akak, memang doa x nak gi sekolah

 
template by suckmylolly.com