Saturday, January 10, 2009

DERRICK&TEAM


seri gi salon ni lah, nak gunting rambut lagi, aku rasalah kan minah ni every month mesti nak potong rambut. tapi dia ni memang tak beraper cute pun kalu rambut panjang tapi kalu rambut pendek, bukan sahaja comel, kiut tapi nampak muda lagi.



tapi weiiii, bercinta, berjanggut aku duk nunggu seri kat sini, dia nak gak hairstylish yang selalu buat hair seri. time ni lah aku cabut gi Nichii ngan toycity, layan diri sesorang. malas aku nak bertapa nunggu seri kat salon tu.



2 comments:

razor said...

kalu gitu shave janggut dulu ah

huhu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, tapi janggutnyer ngak ader

 
template by suckmylolly.com