Monday, January 05, 2009

FIRST DAY OF KINDERGARTEN



today is a first day of kindergarten. abang n kasih have to wake up early since they have to prepare to go to tadika Sri Cemerlang




kasih in her uniform, tengah borak ngan papa pasail tak sabar nak go tadika




mami buat sportcheck kot-kot cucu tercinta ader bawak toys gi tadika




morning everyone......



sampai kat bawah, jumpa jap ngan member mami, auntie wong, dia ader bawak ubat akar kayu diabetis from Ipoh, auntie wong pun antor cucu gi kindy gak...tapi tadika cina lah, tak sama lagi ngan abang danish



bermula lah tanggungjawab abang untuk menjaga satu-satu baby kasih kat tadika nanti




carrying bag, walking to eji's car


suka nengok gambar abang ngan kasih berpegangan tangan




my dearest rizal kena masuk opis dulu, awal-awal pagi ader briefing, after finish semua tu baru datang sini. so pagi ni, mama will take care of abang n kasih. Mami n Eji will accompany abang n kasih's orientation day.






cian anak dara aku, mata still ngantuk lagi, bangun awal sangat, excited nak gi tadika







aku berharap sangat agar abang ngan kasih okey, dah tak buat perangai, trial 2 months ago telah membuktikan yang diaorang x der hal gi tadika, tapi tu lain, mak pak tak ader yang datang n abang ngan kasih diletakkan same class, so kasih sentiasa nampak abang, tapi ari ni, class lain-lain, abang ngan kasih terpaksa dipisahkan.


8 comments:

Dee said...

wah..dh besar anak2 u ye..seronok je tgk pgg2 tgn..loving g2..

u nanges x?..hahaha..

bozzobattousai said...

masa trial ok skarang pon mesti ok punya...klu tak korang kena amik cuti jaga diaorg kat tadika lah...

MULAN said...

ooohhh kasih dah masuk kindy ke.. kesian kena bangun pagi yek.. mak pak nya yg kena banyak sabar kan kan kan..

lily lotus said...

belajar rerajin abg n kasih ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Dee
tulah dah besar panjang semua, zaman era sekolah anak dahpun bermula

bozzobattousai
sib baik dah okey sekarang ni

Mulan
tulah kesian dier kena bangun pagi

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
tulah kena belajar rajin-rajin ni

rieda96 said...

cantikla langsir kak rose

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rieda96
tq tq

 
template by suckmylolly.com