Monday, January 05, 2009

PERSIAPAN


so malam tadi semua aku siapkan awal-awal taruk kat atas meja, so bangun pagi just amik n pakai aje...tak sabau nak nengok abang ngan kasih gi sekolah



abang ngan kasih pun excited, tak sabau nak gi sekolah, nunggu yer, pagi nanti kita wake-up sama, shower sama-sama dan gi sekolah pun sama-sama. tido nyenyak dulu yer sayang.








Actually, entry ni patut kuar malam tadi, tapi tulah, aku mula-mula nak tidokan abang ngan kasih aje, dan ingatkan kul 12.00 nanti bila semua dah zzzzzzzzz, aku nak masuk lah alam blog ni, tapi ngan aku-aku tido sampai kul 6.00 pagi. blog ke maner, iron baju pun kemaner.


2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ni anak yg semangat nk gi school or ibu yg semangat? hehehehe....besh betul jadik anak2 akak erk...semua maknyer dh siap2kan awal2...

kak, lainkali buat auto publish so akak x perlu nak online ikut masa...;P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah ibunyer yang lagi bersemangat pada anak-anak. tulah pasai, akak baru belajar buat autopublish, start ari ni semua blog akak autopublish dah

 
template by suckmylolly.com