Wednesday, January 14, 2009

KASIH KU SAYANG

aku kena buat macam-macam cara nak ilangkan rasa kerinduan kasih kat papa. tak putus-putus duk kat depan grill nunggu papa balik, namun tak kunjung tiba gak...so 2 ari ni aku x basuh kain, x jemur kain, x jawab comments sangat coz aku kena abiskan masa ngan kasih ku sayang ni. aku tak mahulah nengok wajah kasih sugul aje rindukan papa, makanyer aku kena reka story baru.


tapi semua criter dah aku reka, sampai ketandusan idea dah, baru aku teringat, anak aku suka sangat ngan lagu tun fatimah






jom kita nyanyi sama-sama:-
Tun fatimah sudah lahir, dia menangis macam itik
kwek, kwek, kwek
Tun fatimah sudah besar, dia mula membasuh kain
brush,brush,brush
Tun fatimah sudah kawin, dia berjalan lenggang-lenggok
lenggang-lenggok, lenggang-lenggok
Tun fatimah sudah tua, dia berjalan terbongkok-bongkok
bongkok, bongkok, bongkok
Tun fatimah sudah mati, dia mula menjadi hantu
heee, heee, heee


berulang kali lah aku duk nyanyi lagi ni, ngan harapan kasih tercinta tido lah cepat, banyak kerja tengah nunggu mama ni

payoh weii, dia nak katup mata, still nak papa gak......


untuk menghilangkan rasa rindu kat papa, aku bagi kasih tido lambat, tunggulah papa balik selagi kasih larat, mama takkan paksa kasih tido lagi. kesian jugak, kasih dah betul-betul rindukan papa. makan nasi pun tak malam tadi, kasih ingat nak makan ngan papa, tapi tak balik gak, akhirnya perut kasih dah kenyang sebab minum susu berbotol-botol

arap-arap malam ni papa boleh hug dan kiss kasih puas-puas yer..

5 comments:

mummycool said...

alahai kasih, sampai tak makan rindukan papa.. agaknya kalau mamanya outstation.. kasih tak makan jugak ke ros? hehehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. teringat masa kecik2 dulu.. nyanyi lagu tu..

mysha said...

cIan KAsIh.. erm terrer gaK aKaK nyaNyi daRi tUn FatiMAh tu laHir sMp jaDi AntU hekhekhek

dakgilachoc a.k.a nani said...

cian lak nengok kasih rindukan papa dia...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mummycool
kalu mama outstation dia tak heran lah, dia cuma nak papa aje

cutemiut78
wah samalah ngan kak rose, lagu kak rose zaman kecik

mysha
tulah, lagu akak zaman kecik lu

 
template by suckmylolly.com