Friday, January 09, 2009

KINDERGARTEN


sakit, sakit gak tapi tetap nak gi amik anak kat tadika, aku dah cakap x yah gi amik, biar anak-anak naik van aje, tapi rizal tetap berkeras nak gi amik gak. nak nengok camner anak-anak especially kasih kesayangannyer.




nampak kelibat abang ngan kasih terus gi peluk cium dan cakap good boy n girl coz rajin gi sekolah n tak nangis or buat hal, cuma pagi tadik sekejap ajelah, masa nak naik van, kasih nangis, tapi bila aku call pak cik samad dia cakap okey, kejap aje nangis, rizal maner boleh dengar, harus cuak tahap gaban nyer





nak amik anak-anak kena inform lu kat Nelly ngan Pak cik samad.


see, berpimpingan tangan, berdua-duaan, aku ngan abang danish dibiarkan jalan kat depan, depa berdua nak berdua aje...orang lain x leh ganggu, nanti kasih marah



aku dua beranak ngan abang danish nunggu ajelah kat kreter, nunggu kasih ngan bfren dia yang slow yang amat berjalan coz nak bercerita bagai kat papa dier





nak masuk kreter pun aku x leh bukak kan pintu tuk kasih tercinta, hanya papa sorang aje yang boleh bukak pintu, lain orang kasih memang kasih tak nak.

3 comments:

CuTeMiUt78 said...

adoi ler.. memang anak kesayangan betul ler

nURmALa mAZLan said...

hahaha...jgn jeles kak...
kasih nak berkepit je ngan papa dia.. anak bapak tu!!

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah2...gitu sekali manjanya kasih dgn bf dia tuh erk..hehe...

 
template by suckmylolly.com