Friday, January 09, 2009

TOYS LAGIK.....


pilihan kasih sentiasa lah buku aje



abang danish of cozlah robot.....




lepas tu we went to kedai toys lagik, abang baik sangat sebab pandai jaga adik, dan kasih pulak baik sangat coz tak nangis sangat so sebagai imbuhan nyer, mama belikan toys lagik.



n as usual kasih lebih berminat pada buku-buku or pencil, toys-toys ni kasih tak beraper nak layan sangat. aku pun tak tahu kenapa budak kecik ni tak minat ngan mainan, asal gi kedai aje, kasih mesti berminat beli buku or color pencil aje, ituah yang kasih minat dari dulu hingga sekarang.




abang danish nak minat ngan buku??????????? jangan araplah, pilihan abang of cozlah robot aje sekarang ni, kalu idak ultraman, mesti robot. Abang minat robot pun pasai eji gak, ajak lagi abang nengok story transformer, tak puas nengok kat movie, layan lak kat astro. sejak dari ari tu terus minat ngan robot. tapi anak sulung aku ni tak guna beli robot yang canggih manggih lagi lah mahai, coz sehari dua aje dia suka, masuk ari ketiga, robot tu punya kepala, tangan pun dah tak tahu ke maner.


3 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

bagus betul kasih ni...sok2 dh beso pandai...abg lak jgn bg dia asik tgk katun...nti terpengaruh...bdk2 ni sng je ngikut apa dorg tgk kan...

YANI said...

takleh pisahkan budak2 ni ngan toysakan..isk isk

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
tulah budak-budak zaman sekarang cepat benar terpengaruh

yani
memang x leh dipisahkan

 
template by suckmylolly.com