Friday, January 09, 2009

HANYA MERANCANG



idup kat atas dunia ni, tak leh pikir soal anak dan laki aje semata, mami ngan eji kena fikir gak, mereka berdua kan mak ngan adik aku, jadi kalu nak buat aper-aper kenalah taruk mami ngan eji sekali kat dalam plan idup aku laki bini. seinci pun x leh ninggal. kena ada gak sekali dalam plan perancangan masa depan. sekarang ni kan kerajaan dah soh pakai tali pinggang kat seat belakang. Kereta kan tempat duduknyer terhad sedangkan keluarga aku besar maka kami kena carik alternatif lain....





kami hanya mampu merancang, tapi Allah S.W.T yang menentukan segalanyer. moga-moga aper yang dihajati dan diimpikan dimakbulkan oleh Allah S.W.T. InsyaAllah



5 comments:

muadzlife said...

wah...tinjau2 kete baru ke tu..??

azie(mama auni& erin said...

nak beli kete baru yer kak rose...moga hajat kak rose tercapai amin..

dakgilachoc a.k.a nani said...

kak..itu kete apa? avanza ke innova? hiks.....

My Blog said...

akak.. nak beli keter inova ker ?... tapi sekarang ramai dah pakai keter grand livina.. cun gak ekkk.. hihih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

muadzlife
tinjau aje

azie
amin, mintak-mintak dimakbulkan

dakgilachoc a.k.a nani
dik, ni bukan kedai toyota tapi nissan

myblog
pandai pun, tu kat kedai nissan lah dik, yang laki akak duk nengok tu grand livina lah, inova tu kan toyota

 
template by suckmylolly.com