Friday, January 09, 2009

GURAU SENDA



abang dah tido, hanya kasih aje yang tengah duk lali nak tido, tapi papa ni ganggulah



siap ajak gurau senda lagi...pastu tak abis-abis soh kasih story pasal kat tadika tadik, aper yang jadi kat sekolah? suka tak? makan aper? teacher baik tak? happy tak? semualah, kalu boleh segala mak nenek soalan rizal nak nanya kat kasih. actually laki aku ni excited benor anak pompuan dia dah masuk sekolah, dan lagi excited bila kasih yang banyak mulut ni suka sangat bercerita kat papa.




amboi-amboi dua beranak ni, abang kalu tak tido pun, tak heran dah nengok aksi cam gini, abang lagi best, abang kan ader mama.....abang kalu papa hug ngan kiss cam gini, mulalah tersipu-sipu tersenyum malu


takperlah kasih, hug lah papa sepuasnyer, yang penting kasih happy

3 comments:

Yunus Badawi said...

Masa anak2 kecik lagi ni lah seronok nak main dgn mereka. Bila dah besar nanti, kekok pulak.

dakgilachoc a.k.a nani said...

aikkkk..kakkkkk ni entry jeles ngan kasih ke? hehehehe...bagus lah klu anak2 rapat ngan makpak erk..sng leh jadik kwn, kongsi citer..seronokkkkk...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

yunus badawi
tulah, betul 100%

dakgilachoc a.k.a nani
insyaAllah, mintak-mintak bawak ke besar

 
template by suckmylolly.com