Friday, January 09, 2009

SEKEJAP MASUK SEKEJAP CUTI

masuk tahun 2009, aku sekejap masuk opis, sekejap cuti, masuk-cuti, masuk-cuti, lama-lama kan nanti dapat memo baru tau.....susahnyer nak carik kerja sekarang ni



lama menor dah cuti, semalam saya kan EL....kecut perut gak nak masuk opis, takut boss marahhhhh



ehhh, saya x dok kat opis, rupernya PC saya dipakai oleh seseorang lah.....

Alhamdulillah, orang yang guna tempat saya tu pandai jaga tempat ni, bersih aje bila masuk kerja ari ni. tahu pun takut kak rose bising yer!!!!!!!!!!!!!!!!!!


azhar, tq yer, terima kasih daun keladi. aku selalu lupa nak cakap tq kat ko lah, ari ni bila aku duk berangan, baru aku teringat lupa nak cakap somethings kat member baik sorang ni...



dah hampir 2 minggu kot saya dah pakai bag kecik ni, tapi lupa lak nak say tq, tq yer azhar maxis. lain kali nampak aje menda yang ko akan tahu aku suka, terus beli yer. jangan segan-seganlah, beli aje, aku suka kalu orang bagi aku h/bag walaupun kecik sangat-sangat. yang penting comel dan stylo

8 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah beshnyer..lawo la bag tu...en azhar sy nak satuuu...kekekekeke...

rasp said...

kalo dpt hadiah, tak kira besar kecil, mahal, murah..mmg bestkan sis!

Nana The Hot Mommy To Be said...

Hi.. Slmt bekerja..!
Salam perkenalan dr saya!
Feel free to visit my blog lak yer, leh xchange link nnt :))

one love said...

comel, both akak dan beg tu :)

wati said...

Tahu takut,,,mesti SERI rindu giler kat awak kan..kan..

juelee said...

selamat masuk opis ya!

DrSam said...

saya pun baru masuk ofis hari ni selepas lama cuti dan mc.

anyway, just to say thanks for your nice greeting.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
tulah azhar tolong beli lebih nanti yer

rasp
memang tul tu, seronok sangat

nana the hot mommy
terima kasih gak sudi kunjung, akak dah link pun

dr.sam
samalah kita

juelee
tulah keja dah nunggu


one love
terima kasih banyak banyak

wati
memang yer pun, setiap ari duk call

 
template by suckmylolly.com