Thursday, January 15, 2009

LUNCH



semalam kepala aku ting tong sikit, dah lama aku tak makan ubat darah tinggi aku, cara untuk ilangkan sakit kepala senang aje, kenyangkan perut, maka kepala aku yang ting tong tu baik lah sikit, x derlah ting tong sangat, sikit-sikit aje. Mungkin sebab angin kot. macam-macam penyakit lah bila dah tua ni. aku ajak seri gi neman makan KFC kat bawah.


as usual kalu order aku mesti amik snack plate, seri cakap pelik, kepala sakit-sakit pun boleh ingat nak melantak lagi. mestilah, tu kan hobi aku, makan....

time mencekik tu gak banyak tul kami bergossip pasai criter rozana. aku memang wajib duk mengadap tv kalu criter rozana ader, suka nengok rita rudaini. seri nanya aku saper pelakon pompuan malaysia yang aku minat...aku minat Rozita Che Wan ngan Rita Rudaini sebab dua-dua tu cantik sangat, lembut aje, tapi kat mata aku sekarang ni pompuan paling cantik, of cozlah rozita che wan. aku pernah jumpa ngan rozita ni, tak berkedip mata aku duk pandang, muka dia lesuh giler, tu belum lagi jantan yang pandang, kalu orang jantan yang pandang x tahulah aku nak cakap aper, on the way nak balik umah pun aku b0leh terbayangkan lagi kejelitaan rozita ni. memang dia ni cantik gilerlah.

6 comments:

atty's said...

sedapnya kfc..tp baru gak makan..

D.O.U.B.L.E...S said...

rozita che wan memang cantik...salam perkenalan..

dakgilachoc a.k.a nani said...

eeh..kita pun suka rozita che wan..dia ni klu pki tudung lagi nampak lawa..lembut je muka dia..suka sgt tgk..dh kawin pn mcm anak dara kan..adik dia si ayu raudhah pn lawa kan..rita lawa jugak cuma kontroversi dia tu buat kita sikit menyampahla..hahaha...

dakgilachoc a.k.a nani said...

ehhh akak mkn KFC..tu patut kena boikot tau KFC tu....ehehehe..tp kita pn tgh ngidam burger tower tu..apake namanya..heh lupa lak..ala camne ni...nk mkn ke x...egegegege...

Lina said...

sedapnnya mak KFC
bgs lah akak ni
mrh,grm,skit mkn x lupa..
rozana tv3 kol 10.30 tu
lina tgk gak
best kan
ada rosym nor
rozita che wan tu cntik ea kakak?
kakak yang becita rasa tinggi ni kate dia cntik blom sya tgk lagi
agknya nak ikut dia blik kot...:))

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
kfc memang sedap sehingga menjilat jari

double s
salam dari akak gak, tq sudi singgah, rozita memang perhhh lawa dia kan

dakgilachoc aka nani
tulah dah kawin pun cam anak dara lagi, bertuah badan

dakgilachoc aka nani
KFC israel gak ke, bukan Mcdonald aje ke

lina
makan tu wajib dik
memang cantik, tak berkedip mata kalu pandang dier

 
template by suckmylolly.com