Tuesday, January 20, 2009

MARAH NI..........

aku tengah nunggu eji kat LRT, maner lah budak ni tak sampai-sampai agi....see dah 2 tahun aku duk pakai pass visitor sebabnyer pass aku yang dah ilang tu takkan di ganti lagi, company aku kan nak pindah putrajaya so kira membazir aje kalu buat baru nanti kat opis baru kena guna system lain lak. visitor pun visitor lah, janji gaji masuk setiap bulan.

sekarang ni aku tengah marah ngan adik aku. marah giler, tak nak YM ngan eji ari ni. majuk ahhhh. ader ke patut dia pergi sale kat Shamelin perkasa ari ni tak ajak aku, dah lah dia nyakitkan ati aku bagitahu ader banyak stok baru kuar. patutnya tak yah lah inform kat aku ader banyak stok baru, buat aku mengila aje nak gi beli lagi. buat aku jadi cam ayam nak bertelur aje, tak senang duk opis. aduh mak, sakit giler hati den. dahlah baju kat saner cam goreng pisang panas, cepat benor abis, baru wat kuar size m, berdesut orang amik, kat saner berebut-rebut orang duk beli baju. dah lah murah satu hal, cantik lak tu, bila pakai nampak cam baju tu mahai giler padahal murah aje. eji nakal tau, dok ajok angoh. menciiiii ah.......


10 comments:

rantong said...

Sekadar mengingatkan. Amalkan doa ini.

Dari Surah Al-Baqarah ayat 286, bermaksud;

"Ya Tuhan kami, janganlah Engkau hukum kami jika kami lupa atau kami melakukan kesalahan. Ya Tuhan kami, janganlah Engkau bebani kami dengan beban yang berat sebagaimana Engkau bebankan kepada orang-orang sebelum kami. Ya Tuhan kami, janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang tidak sanggup kami memikulnya. Maafkanlah kami, ampunilah kami, dan rahmatilah kami. Engkaulah Pelindung kami, maka tolonglah kami menghadapi orang-orang kafir".

one love said...

menci jugak sbb tak kabor ada sale!

heheheh

HappyIrfa said...

INGAT PASAL APALAH MAJUK SAKAN.
PASAL SOPING KER..

Jasfyra said...

marah betol nih...
sabar kak...hehee
kak, saya tag akak
sila buat ek

mama mya said...

kak rose jangan majuk tau hehehe..

Adry said...

Hahaha.. sabar jer la kak.. nanti pergila sendiri.. ajak husband ker.. hehe

eddie dewanaga said...

pasal tak ajak shopping pun nak marah2..???

relax rose... hahaha... kelakar la!

CuTeMiUt78 said...

la ingatkan marah pasal apa..

ain said...

rugi....rugi!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rantong
terima kasih atas doa itu

one love
tulah menci lah dier ni tak cakap ader sale

happyirfa
tulah pasal shopping aje

jasfyra
insyaAllah

mama mya
saja aje gertak eji

adry
berlari laki akak kalu akak yagn ajak]

eddie
mestilah beb, nanti tak der size baju tu

cutemiut78
pasal shopping aje rina

ain
memang rugi sangat

 
template by suckmylolly.com