Saturday, January 03, 2009

NAK IKUT



anak-anak bertuah ni tak puas lagi berjalan agaknyer, bercuti kat kampung dah seminggu dan rasanya last month jugak ader balik kampung kat kemaman, rasanya dah cukuplah kot berjalan, berjalan pun bukan free semuanya pakai duit. tapi anak-anak bukan faham, semalam tengahari kasih dah pasang moncung 14 inci coz nak ikut papa gi bengkel. Dah lama sangat laki aku tinggalkan bengkel, haruslah balik aje terus duk kat bengkel sampai kul 2.00 pagi.





time ni kasih tengah ayat papa, nak ikut gak papa gi bengkel, wahlal dulu papa pernah bawak sekali, pastu tak sampai 5 minit dah nak balik, sib baik bengkel ngan umah just 7 minutes aje. ayat meleleh baiknyerrrrrrrrrrr kasih bagi kat papa pun tetap x jalan gak, kasih memang x leh ikut.



bfren maner tahan kalu gfren dier merayu-rayu nak ikut, papa janji petang nanti baru boleh kuar, sekarang ni papa kena gi workshop lu.




bila papa dah janji nak bawak, kasih terus hooray......



abang danish abang yang paling baik, abang pun pujuk kasih gak, kasi papa gi bengkel nanti petang baru kita gi jalan-jalan


2 comments:

prakash said...

really the girl is adorable

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq very much

 
template by suckmylolly.com