Sunday, January 04, 2009

NEW FRIEND



masa kami semua tengah dinner kat sini, abang kan berkenalan ngan member baru, namanyer adam, tapi budak tu rasanya dalam standard 2 kot, tapi baik sangat berkawan ngan abang, family dier cam family aku gak, kami semua duk melantak, anak-anak duk main kat lam makan tempat bersila ni.


See, abang tengah nunjuk maner nak jumpa adam untuk amik no. telefon.





n tulah adam


maka kami semua ikutlah kehendak abang untuk cari umah adam seperti yand dipetakan oleh abang, ikut ajelah, aku tahu konfem x jumpa punyer, budak-budak dia punya peta, sekejap jalan terus sekejap turn left, sekejap turn right, semuanya ikut kehendak abang sampai puas ati





see, tangan abang tak abis-abis duk nunjuk jalan, maner lah umah adam ni, tak jumpa-jumpa




akhirnya, balik ngan moncung abang yang panjangnyer kat sedepa jugaklah, maner weii nak jumpa umah budak tu. lain kali mintak no. telefon awal-awal ni tak, soh carik umah, budak-budak zaman sekarang ni, betul-betul advance, ni belum lagi berkenalan ngan budak pompuan baru berkenalan ngan budak lelaki kalu ngan budak pompuan ni, mahu sampai pagi tak balik umah ni sibuk duk cari umah aweks.


7 comments:

zino said...

kena buat jejak kasih ni.. hehe

S h i n o said...

ni jejak kasih ke ape ni..? huhuhu~

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe..gelihati lak baca entry akak ni...bdk2 kan kak..biasalah tu...skrg ni bdk sek ren pn dh pandai nak berawek2 kan...hehe...tp sib baikla jmpa kwn lelaki tu..;P

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe..gelihati lak baca entry akak ni...bdk2 kan kak..biasalah tu...skrg ni bdk sek ren pn dh pandai nak berawek2 kan...hehe...tp sib baikla jmpa kwn lelaki tu..;P

HappyIrfa said...

salam..
hehe.cepatlah awak dapat menantu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah, kalu danish tahu mesti dia soh buat jejak kasih ni

dakgilahoc a.k.a nani
tulah budak zaman sekarang ni, payah nak cakap

happyirfa
tulah cepat lah gamaknyer dapt menantu nanti kalu cam ginilah paelnyer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shino
kira cam jejak kasih lah ni dik

 
template by suckmylolly.com