Tuesday, January 13, 2009

PAMPERS




malam ari tu aku gi beli pampers anak kat Mid Point, abang danish tak nak ikut coz tengah busy duk layan youtube, kasih tercinta lak dah pun beradu, lepas aku beli pampers aje, on the way nak balik tu, tut tut ada sms masuk. peringatan untuk tidak membeli barangan keluaran negara israel dan negara yang seangkatan dengannya yang menyokong peperangan. pampers jenama huggies adalah beb.....ini menda serius. kenapa kita nak sokong negara jahanam yang membedil kanak-kanak tak berdosa.





tapi saya nak buat camner yer..... saya dah pun beli, saya dah pun bayar, saya dah pakai pampers ni sejak kasih bayi lagi. belum pernah lagi aku mencuba jenama lain selain dari huggies. Kenapa lah ko huggies keluaran dari negara jahanam lagi jahanam tu. Balik dari kedai, adik aku lak bising marahkan aku kerana sokong barang buatan israel. Camner nak cakap yer......tak perlah, lepas ni insyaAllah angoh tukar jenama lain, tapi kena pelan-pelan lah, especially barangan untuk anak-anak.


6 comments:

Eina said...

betui la...benda2 anak nie nak tukar on the spot masalah la sikit...ina pun sama masih beli huggies utk anak2...bukan nak sokong tp TERPAKSA...

one love said...

haih... susah hati kan?
saya pun guna huggies jugak!

dah banyak jenama saya try, huggies le paling okay dengan kulit dia.

atty's said...

takpe ..rose..pelan2 tuko

ai said...

e..eh...kasih pakai pampers lagi ye kak rose?? ;P

dakgilachoc a.k.a nani said...

mmg betul kak...sy suka mkn mcd..tp skrg kena boikot mcd..sob sob...cam payah sket..tp xpe..kita cubalah kan..mula2 mmg susah...

aDie dALi said...

apesal kasih pakai pampers?

nmpk mcm dah besar je?

 
template by suckmylolly.com