Monday, January 12, 2009

MAWI N EKIN

aku memang minat ngan mawi dan ekin yang cantik sungguh tu. lepas siap segala menda nak buat aku terus mengadap tv. satu family semua lah duk ngadap tv nak nengok persandingan mawi ngan ekin. memang bertuah lah idup ekin ni, ni bukan wedding of the years ni, ni kalahkan anak raja pun ader. hebat giler

tapi baju merah ati ekin ni cantik sangat, suka giler aku nengok, baguslah ekin ni, dia bagi contoh pada semua gadis yang bertudung bila nak sanding nanti, lagi cantik pakai gini dari free hair. alah, ekin pakai aper pun cantik coz orangnyer pun dah sedia cantik cam arab mari gitew.

dan aku terkejut giler nengok kek dier, memang cantik dan class gitew, lum pernah lagi aku nengok kek sebegini canggih dan cantik.


aper pun moga perkahwinan mawi dan ekin ni berkekalan hingga ke akhir hayat dan moga juga dikurniakan anak seramai mungkin. Amin

12 comments:

TaNia said...

cantik nya baju ekin nie.. huhuh.. suka2222 :)

~~ciklinn~~ said...

iyolah baju diorg lawo habis kan.....

hihiihih tapi sbb ramai tak suka ekin..dah jadi taklawo dah semua.... wakkakkak

linn add link yer..

chuel said...

mawi werllll!!!

S h i n o said...

Mmg dasyat ahh..
ingat dlu CT je paling grand..
tp yang ni lagi Grand!!

Lepas ni sape pulak punya turn..
huhu

CuTeMiUt78 said...

memang grand giler la kan kak..kalah anak raja..

Khas Lysha said...

tu la kak,.. memula tgk ingatkan kek dia tu bantal.. mmg unik kan,.. anak raja pon tak kawen mcm ni.. eh kak lupa la.. dia pon raja agak.. raja sms.. he he he

Nana The Hot Mommy To Be said...

Semoga dorg brkekalan.. nnt kalau dpt anak, kompom hidung terpacak mcm dorg..hehehe

Wahidah said...

seriously baju ekin ni mmg cantek2...suka tgk...

kek die unik giler..tk pernah lg tgk kek mcm nii

BasH said...

hehehe, saya naik bosan dah pasal ni sebenarnya..hahaha

mummysyafie said...

aku tak minat mawi ni..tak gak benci. tapi ngikut la perkembangan wedding diaorg kan.

mmg grand. rezeki mawi n ekin erkk...tapi part yang tak best waktu arabian night tu, protokal nya tak alert la. esp time tepung tawar, bila part sultan tu takde yang mengiring ke pelamin..

tapi kek nya cantik kan..

atty's said...

pendpt kita sama rose..
kty pun setuju sgt ..ekin ngn baju merah ni rasanya yg tercantik..dlm byk2 baju dia pakai

~Eila @ Along~ said...

kak rose..eila pun minat mawi-ekin..dan baju merah tuu..mmg lawa sgt2..dahle eila suke merah..isk..berseri2 tul diorg ni ye...hopefully berkekalan...

 
template by suckmylolly.com