Thursday, January 29, 2009

PETALING STREET

pastu kami gi jalan-jalan cuci mata kat petaling street. sebenarnya time aku datang sini silap timing lah, supposed kalu nak datang sini adalah tengah bulan, baru harga mahal tapi kalu datang time cam gini, dioarang memang ketuk tinggi-tinggi coz orang baru dapat gaji. time aku pergi memang gilerlah dia duk ketuk. terkejut beruk aku ngan harga yang diaorang bagi kat aku, aku dah bertahun jejak kaki kat sini dah tahu nak umpan diaorang camner dan dah tahu pun akan harga sebenar. Kasut Louis Vutton kat atas tu cantik sangat, tu kasut untuk budak-budak umur 3-5 tahun tapi harganya perrrrrrrrrrrrh RM150.00, puas tawar dapat RM70.00 mati kat situ tak leh tawar-tawar lagi. tapi memang cantiklah. emm tunggu harga dia tengah bulan nantilah kot-kot boleh turun RM50.00, laju aje aku gi beli.

cantik giler shawl yang ita belikan, tukang pilihnyer aku, aku memang suka ngan adunan red n black. shawl ni memang menarik giler, lebih-lebih lagi kalu orang berkulit putih cam ita ni lagi terserlah. actually kalu beli time tengah bulan, boleh dapat lam RM20.00 bagi shawl yang ader 2 ton warna, sebelah color itam, sebelah agi color merah tapi kalu gi time orang tengah dapat gaji cam gini alamak kena ketuk lah jadi RM25.00. nak tak nak ita kena beli gak.



aku kan kalu orang ajak shopping kat petaling street musim dapat gaji cam gini, tobat tak nak shopping just pandang-pandang aje bolehlah. mahai gilerlah dia ketuk.




7 comments:

nURmALa mAZLan said...

wah...
lama x gi PS..
nak g la nanti.. nak cari beg..hehe~~

Dee said...

pandai pilih shawl..cantik..

gee ryder said...

byk shopng kak...aduh lama dh xgi ps butik...mcm menarik je kasut² dia tu...

CuTeMiUt78 said...

wah..mahai giler ya kak.. tapi memang cantik.. emm cam ni nak kirim kat akak ler blh.. belikan kasut mirul..

eddie dewanaga said...

gua kalau sampai tempat2 mcm ni slalu carik kasut murah2, t-shirt kaler itam ke... dah tak reti pilih kaler lain...

lagi satu, siap la beli jam tangan sampai 2-3 bijik... saja buat melaram, nak beli yg ori, adoi...
kita bkn nya gaji riban2!!

dakgilachoc a.k.a nani said...

kasut budak tu mmg cunlah erk...shawl tu pn lawa..harus terjah sana nti....teringin lak nk shawl camtu...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurmala
tulah beg dia cantik kan mala

dee
akak pun suka ngan shawal tu

gee gryder
tulah memang menarik pun

cutemiut78
boleh aper salahnyer

eddie
samelah ngan aku eddie, nak beli yang ori tak larat

dakgilachoc
akak pun berkenan ngan kasut budak tu, rasanya nak amik satu for kasihlah

 
template by suckmylolly.com