Thursday, January 29, 2009

CHEONGSAM

pastu neman ita nak gi beli baju tidolah, cheongsam lah, segala mendalah yang ader kat kedai ni

semuanya dia duk rembat nak beli


aku tak beli, aku kan dah janji, masa shopping kat Shamelin Perkasa ari tu, setahun dah tak nak shopping. aku cuma beli untuk kasih ngan abang aje. untuk mama nyer dah tak mo shopping-shopping lagi.



see, cuma ader satu plastik aje kat tangan aku, tu pun cheongsam untuk kasih. aku minat ngan pink kaler tapi ita cakap cheongsam cantik kalu warna merah, betul gak, so aku amik satu kaler merah.



sales girl ni dari thailand, aku ingatkan kedai dier, rupernya dia kerja kat sini, patutlah cam takut nak bagi harga murah lepas boss dia datang baru ita dapat harga murah. maka beratus gaklah ita abis memborong kat sini, semuanya dia duk berkenan. masak cam gini, ader gak rupernya penyakit berjangkit suka menyopping ni kat cousin aku.



6 comments:

lily lotus said...

wah..borong cheongsam u

Jasfyra said...

kak rose...menjadi gak niat akak xmo soping setahun tu ek..hehehe
eeiii,saya geram ar ngan baju tido cekci kt danau kota tuh..nk p beli ar nanti

~~ciklinn~~ said...

haitssss shooping lagi,..... heheheh ekuatnyer semngat akak utk tidak bershooping baju sendirikkkk.... hehehhehehe tapi tetap gak shooping utk kasih yer...

Dee said...

wah..semangat cny tol!!

dakgilachoc a.k.a nani said...

lawa2nya cheongsam tu..klulah kita tak bertudung..harus rembat satu...kekekekeke....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
cousin kita yang borong lily

jasfyra
tulah menjadi dik oiiii

ciklinn
tak shopping banyak cikit aje

dee
tulah semangat tul lah cousin aku ni

dakgilachoc aka nani
eh boleh pakai aper dik, kat umah pun nak kena cantik gak

 
template by suckmylolly.com