Thursday, January 29, 2009

MCDONALDS

kaki ita dah penat, dia tak biasa jalan kaki sejauh gini, jalan sikit dah sempuk, kat Petaling Street ni ader mcdonalds so kami singgah makan jap sambil ita nak rehatkan kaki


tapi urusan makan ari ni dibelanja oleh ita, terima kasih yer ita jelita...

emm, menyesal lak aku tak beli topi yang cam aku pakai ni. same design tapi brown color, cantek sangat tapi tulah aku cam teragak nak beli bila balik umah aku cam menyesal lak.



tak perlah, nanti boleh pergi lagi, alah petaling street bukannya jauh sangat, semeset aje. anytime pun boleh gi. sediakan duit aje....maka laju lah kaki aku bawak aku gi saner.


tq yer ida jelita kerana belanja kak na makan-makan dan makan sampai kembung perut







8 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..bg la address kak..

Dee said...

comey kawan ko nok!! eh..ko pakai beret tu sesuwaiii...sgt!! semeset tu apa?

sweethOneY said...

akak berdua mmg lawa :D

Irtiyah said...

Salam

saya suker makan mcD sebab memang sedap. Terutama Big Mac. sedapppp

TAPI saya dah tak makan utk beberapa jangka masa sebab saya BOIKOT. Mana yg saya mampu saya boikot. Tengah belajar.

Mak Su said...

cari gapo kat petaling street tu? seb baik ada mekdi buat lapik2 perut ek.

orangbukit said...

Dah lama tak gi area ni..dulu selalu juga singgah McD ni on the way to Puduraya..

dakgilachoc a.k.a nani said...

perghhhhh tgk curly fries tu tetibe je craving mcd ni...nak jugakkkkkkk....hehehehe....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nurmala
akak dah kasi dik

dee
tu bukan kawan lah dee, tapi cousin akak lah, semeset tu maknernya sonang baitu

sweethoney
tima kasih, tak kenyang lah makan pas ni cousin aku tu

irtiyah
tulah, ingatkan perang dah tamat rupernya sambung balik

mak su
tulah sib baik ader mek di, kita cari shawl kat saner

orang bukit
tapi best tau cuci mata kat sini

dakgilachoc akak nani
jom ikut akak makan md lain kali lak

 
template by suckmylolly.com