Thursday, January 29, 2009

POLIKLINIK KOTARAYA


semalam aku kena migrain lagi, so satu ari suntuk aku ketidoran, sebab tulah tak banyak entry semalam coz aku asyik baring kat katil aje. dekat petang-petang nak senja baru aku gi panel klinik amik MC. Tapi bukan senang lah nak dapat MC, aku dah ader rekod dari tahun 2002 sehinggalah sekarang, sakit migrain aku memang tahap kronik so kalu aku cakap migrain, siangnyer tak dapat datang sebab tak leh angkat kepala, dr. rahman akan sedia maklum. aku pun dah masuk kuar wad akibat migrain ni.


abang kalu datang sini, mesti ajak gi stesen minyak kat depan, belikan coklat or aper-aper ajelah yang berkenan di hati.

aku gi bertiga aje, abang n ita, kasih tak ikut coz anak pompuan aku yang sorang tu sedang nyenyak beradu



tima kasih yer ita tolong neman kak na ke klinik. abang danish ngan kasih suka sangat ita datang umah kitaorang. sampai tak kasi kak ita balik. Ita ni pandai layan budak-budak, that whylah anak-anak aku suka sangat ngan kak ita. pastu banyak jugaklah melabur kat budak-budak bertuah tu



9 comments:

Shopaholic Mama said...

yr migraine teruk ke? Me too then telan painkiller aje.

I penah baca kalau slalu makan ubat for migraine, lama2 badan kita dah tak immune so apa ubat pun kita makan, tak jalan.

So harus check doctor pasal ni.

mama mya said...

semoga kak rose cepat sembuh..

Faisal Admar said...

sempat lagi post ye sakit2 pon :P
hmm ada member migrain kritikal di ofis. last2 kena operate kepala sebab berair pulak dalam kepala tu akibat migrain.

ai said...

kau pon x sihat gak ye kak? ee...aku ni dh rimas dah ni. ntah bila la badan nk sihat. kalau aku serah diri kt spital tu, sah2 aku kene tahan ni. doc nk mskkan ubat. tp ngenangkan anak2 ni, aku posponed le tunggu appointment aku senin depan. huhuhu..demi anak :(

yuki said...

How are you?
I regularly visit your blog.
Keep on challenging!

S h i n o said...

akak de migrain ke...
org ckp klu migrain tu sakit kepala yg mencucuk2..

huhu sakitnya..

KAK LONG said...

migrain??? sama la kita. saya dpt penyakit ni sejak di sekolah menengah lagi. tapi ada cara mengurangkannya, makan kena teratur....kena manage stress dan yang paling penting sentiasa positif...insyaallah

dakgilachoc a.k.a nani said...

siannya akak....sakit migrain yer...dah ok ke ni? jgn lupa mkn ubat on time k...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shopaholic mama
teruk gaklah, betul lah dr pun ader cakap cam gitu. tapi saya memang ader darah tinggi.

mama mya
terima kasih

faisal admar
post tetap post

ai
rasanya samalah kalu akak gi hospital mesti kena tahan ni

yuki
fine tq
tq very much

shino
memang sejak azali lagi, migrain tu dah jadi bestfren

kak long
terima kasih long

dakgilachoc aka nani
tima kasih

 
template by suckmylolly.com