Wednesday, January 07, 2009

PLAYGROUND 1


balik beli toys kat abang ngan kasih, kami singgah jap main-main kat playground sini. tapi playground ni tak baper best lah coz x besau dan x banyak menda budak boleh main.





abang ngan kasih abis tempat permainan kat sini di lenjan nyer



abang bijak dan pandai sangat tang naik kat atas tu tapi bila nak turun, terjerit-jerit duk panggil nama mama soh nolong. kasih ni tak tahulah, berani benar, berani panjat tinggi dan berani turun, x yah duk pekik panggil mama, ke sebab bfren tak ader so kenalah berdikari kot




sementara abang ngan kasih duk main-main kat sini, aku ngan mami berdiskusi pasal persekolahan abang




kasih tercinta ni kalu papa nengok gambor ni, mahu ader yang kena tembak ngan berpeluru berpandu ni, biarkan anak pompuan kesayangan duk panjat menda tu






see, kat tangan abang ader ultraman, itulah toys pilihan abang, yang lain x pandang, asyik-asyik ultraman aje, kat umah aku tu rasanyer berpuluh patung ni ader, dari yang sekecik ibu jari hinggalah ke sebesar lengan papa dier, semuanya ader, complete satu set siap ngan jet pejuang agi. Nak dijadikan criter lak, ari minggu ari tu kat channel 611 ader story cartoon ultraman tapi yang ni pelik sikit siap ader ultraman pompuan agi, pastu abang danish soh gak aku cari patung ultraman pompuan, nak kasi geng ngan ultraman boy yang ader kat umah. weiiii, puas lah aku nak explain kat abang, lum pernah agi mama jumpa ngan patung ultraman pompuan, kalu nak boleh.....jom kita gi Jepun nak?????





4 comments:

azie(mama auni& erin) said...

syoknyer g playground...

kak rose semalam tajuk lain..yang dlm blog azie tue mgg lepas punya

atty's said...

fir pun tiap2 ptg..mesti nak ajak..gi taman...selalu pegi time coti je..ari
keje mama nya penat..

wanie said...

seronoknye 2 beradik ni main kat playground...irfan pantang nampak playground...mesti kena singgah punya

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azie
sorry tak perasan, busy minggu ni, aper pun kak rose suka baca coz azie update tuk semua orang

atty
tul tu ari kerja penat kan

wanie
budak-budak semua pantang nengok playground

 
template by suckmylolly.com