Sunday, January 18, 2009

PLAYGROUND




after breakfast, rizal bawak anak-anak gi playground. dulunya kami selalu gak gi sini main layang-layang, tapi sejak rizal busy kat bengkel ngan opis, semuanya jadi cam kadang-kadang aje



anak-anak duk main kat playground, aku ngan rizal nak berenderk jap kat sini. bukan anak-anak aje yang banyak nak bualkan ngan papa dier, aku pun sama banyak menda nak bualkan ngan laki aku, nak criter tu, nak criter ni.












lama gaklah aku duk layan abang ngan kasih main kat sini, kami balik pun lepas eji call ajak gi shopping.....................SHOPPING LAGI KA???????


3 comments:

Aleeya said...

aihh syok gak main kat playground ni kan...teringat jaman dak2 dulu ekkeeke, kak rose ..tantekla baju ...pinjam lehhh??ai likeeeeeeeeee

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aleeya
boleh, jom datang umah kak rose

CuTeMiUt78 said...

masa ni la nak bersantai2 ngan anak2 kan kak

 
template by suckmylolly.com