Thursday, January 08, 2009

POLIKLINIK KOTARAYA



aku berdua duk ujung, jauh kat saner, laki saya segan sebab dia kejap-kejap duk bersin




eji ngan mami duk berdua kat sini, dekat ngan pintu bilik doktor, masa kami sampai dr. darina dah abis duty, seterusnya turn Dr. rahman. sib baik tu...., laki aku segan sikit ngan doctor pompuan, kalu kena doktor pompuan haruslah yang jadi jurucakapnyer nanti adalah aku




anak-anak saya tika ni, cukuplah aktif, cam baru dicas aje baterinyer, sungguh bertenaga..paling bising dan riuh rendah saper lagi kalu bukan anak Mr. Rizal




weiii, lama giler tu nak nunggu giliran rizal, laki aku kat sebelah tu asyik-asyik duk merungut "lambat lagi ke turn saya ni"




see, orang sakit kat sebelah saya tu, sampai ketiduran nunggu nama dipanggil






rasanya ada lah kat 20 minit kami duk nunggu giliran rizal


2 comments:

ai said...

syiannye cik abe dia..demam. sembuh cepat ye.. ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tima kasih ai, dan baik sikit dah ari ni

 
template by suckmylolly.com