Monday, January 05, 2009

SES PUJUK MEMUJUK



bila dan sorang duk menangis, maka penyakit menangis pun berjangkitlah kat anak dara aku lak, tadi dah elok-elok papa duk pujuk tapi bila ader sorang dua yang duk menangis sakan, maka jadilah ikutan semua student kat class ni



aku kena masuk gak pujuk kasih, hampir 20 minit aku duk sebelah kasih, tenteramkan kasih, papa dah gerak gi opis. ader duty



bukan aku soranglah mak yang duk kat dalam, yang maner anak teriak bagai nak rak semua kena masuk tenteram anak memasing.




macam-macamlah aku kena buat nak tenteramkan anak bongsu aku sorang ni. mewarna, bercerita pasal princess itulah, princess inilah, semualah asalkan kasih x moncung lagi




abis, dah wuaaaaaaaaaaaa katup muka, dah nangis bagai nak rak lah pulak, masak lah aku cam ni, rizal oh rizal, datanglah balik sini, camner ai nak handle anak dara u sorang ni....




she clung on to me and refused to let go, pastu aper lagi aku kena halau lah beb. The teacher in teh kinder not allows me to accompany kasih at the kinder. They keep asking me to go home or wait outside n said they will hand kasih well. maka aku pun waiting lah outside, about 15 minutes, ai saw the teacher bringing a crying kasih to the office. kasih cried again but the teacher was with her. okeylah disebabkan x leh nak nengok kasih, maka aku pun nunggu ajelah kat tepi kolam.



3 comments:

Khas Lysha said...

menangis ni dah mcm penyakit berjangkit plak.. kalo sorg nangis pastu mesti ada yg ngikut.. so camaner kasih @school? lama tak dia nangis?

Miim said...

dah sekolah rupanya kasih...
x lama lg ok la tu...
anak sy esok masuk skola
berdebar2 gak...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Khas Lysha
tulah kalu sorang dan nangis semua akan nangis

Miim
masuk ari ketiga ni alhamdulillah dah okey

 
template by suckmylolly.com