Thursday, January 22, 2009

SHOPPING N SHOPPING

petang semalam, akuajak kasih gi shopping jap, mata akux leh lelap selagi tak beli baju yang aku nak tu, otak aku semakin ligat berfikir pasai baju yang duk nunggu akuamik dier wat balik umah untuk dipakai. maka aku pun angkutlah anak dara aku memandangkan mata dia segar bugar tak nak tido.

tapi kali ni saya tak shopping banyak kerana saya tak cukup duit, gaji belum dapat lagi kenalah beringat. saya beli 4 helai aje.


anak aku penunggu setia, see ari ni bawak h/bag kaler biru lak, kena tukar-tukar gak cam mama dier. bagus kasih, teruskan....mama suka...

orang patutnya sibuk pilih baju untuk mak dier ni tak dia sibuk nak main kotak.

7 comments:

mysha said...

wah wah wah...akak Lom gaJi pun dah SHoppiNg 4 heLai..klo daH gaJi nih mau sedozen nIh.. tu yanG kaSIh dOk prEPare kotAK utK akAK t tuh hekhekhekhek...

zino said...

baju mak je ke baju anak tak ada ke? kesian hehe

Jasfyra said...

waaa...tasih dah pandai tukar2 henbag..mesti nak cantik2 cam mama ni kan..kak, bestkan ada anak pompuan..leh lawa2 kan dia..padahal mak dia yg lebih..anak dia ikut je kan kak..kakakakaa..soping lagi???nak ikottttt

atty's said...

KTY PUN BARU JE BELI BAJU GAK ARI NI

Shifu67 said...

shopping beli baju raya eiiii... n lupa pampers kasih tu.... hehehd

wati said...

....betul kaki soping ni

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mysha
tulah, tulah pasai laki akak asyik duk sound aje

zino
baju anak dah selalu pun beli

jasfyra
tulah sekarang ni paling pandai nak tukar h/bag

atty
tahniah, welcome to the club

shifu67
tulah, nanti ader yang kena sound

wati
memang betul lah wati

 
template by suckmylolly.com