Tuesday, January 06, 2009

SHOPPING



ai ni memang suka pokaikan diri sendiri tau, rasanya bulan ni ai dah terlebih belanja, pantang tul dengar ader sale, mesti nak gi. kali ni eji punya pasal lah, dia asyik duk ajak gi Taman Shamelin Perkasa ader jualan gudang, murah nak mampuih. aku dah bawak dah duit ni, kalu tak cukup, mau gi bank lagi cucuk ni. kad kredit minta maaf, memang tak ado. kalu ader harus dah bankrupt kot, asyik shoping manjang.



see, gila tak?? dua beradik sama aje, gila menyopping. aku ngan eji memang abis-abisan lah pulun segala mak nenek baju kat sini, kalu boleh ngan gudang-gudang aku nak angkut sekali, baik beli sekarang, nunggu esok-esok mau dah abis size, especially size aku.



eji tok sah cakaplah, semua dia duk berkenan, semua yang ader, abis di rembat. tak yah ngata orang lah, paku dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih. ni kalu mami nampak mahu dia bising sebakul. nanti dikatanya kalu aku mati esok-esok x yah kambus ngan pasir, kambus ngan baju aje, banyak sangat, dah jadi hamba baju katanyer.



baju yang duk kat bawah ni semua kami yang punya, saper yang lalu lalang nak amik aje, mahu aku tepik "excuse me, saya punya tu" penat weii, aku duk pilih, kat 2 jam aku duk pilih sedap-sedap orang nak amik, mahu lah angin kan????




banyak-banyak bawak mengucap angoh, itu lah yang eji duk sound aku, terkejut dia nengok baju yang aku amik, banyak sangat, jangan tak cukup duit sudah, aiseey man, calculator dah siap bawak, duduk bersila, kira aje jumlahnyer, belum abis duit, amik lagi dan abis duit, balik lah umah. tapi ni kira belian terbesarlah yang aku buat tahun 2009, rasanya tak shopping baju dah kot. rasanya aje lah, cakap semua boleh, buatnyer belum tahu lagi.......



emm, tapi kan ader lagi yang aku berkenan, tapi dah banyak sangat amik, eji pun dah sound banyak kali, balik tadi pun sindir lagi....tapi rasanya aku mesti ajak rizal gi gak nanti, kalu idak mesti x leh tido duk terbayang baju tu aje


5 comments:

PerantauSepi1306 said...

salam sis ros :D syioknye bersopping sampai dok tinggung tu hehehehe.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wahhhhhhh...ni betui2 kaki soping ni...kak bak selai kak...sedekah kak...baru berkat duit tu.....ekekekkekeke....

Shopaholic Mama said...

I tau perasaan bila pegi sale mcm tu.... kadang2 I mcm orang tak betul, semua main kaup dulu then duduk 1 corner sort out mana satu nak beli. kalau boleh semua nak, kan?

atty's said...

wah..sonoknya..sopink..
kty pun tak pakai cc..kalo pakai..mau..pengsan.nk byr..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

perantausepi
tulah pilih punya pasail

dakgilachoc a.k.a nani
nak selai, jom neman akak gi shopping, 2 elai pun akak bagi

shopaholic mama
wah kita sehati sejiwa lah, suka ni

atty
tulah sebab kak rose pun tak pakai

 
template by suckmylolly.com