Tuesday, January 06, 2009

MASAK-MASAK


ekkk, supposed baby kasih yang play masak-masak ni, salah orang ke? or abang yang salah pilih toys.....





bukan salah pilih toys, memang abang suka sangat main masak-masak, kalu masak original, lagi abang suka, abang danish memang dah cakap awal-awal yang bila besar nanti abang nak jadi tukang masak cam kat TV tu, nak tau saper .... chef wan



alkisahnyer, mami suka sangat nengok channel 119, pasal masakan chef wan, so bila mami ngadap sekali criter tu of cozlah abang ikut sama, dari situlah timbul minat abang suka masak-masak.


dunia dah terbalik, kasih suka main kereta, kalu anak patung barbie ngan masak-memasak ni, mahu sari dua ajelah, kasih duk layan pastu balik main car or lorry. abang danish lak, memanglah setiap ari main car, lorry ke, bus ke, ultraman ke, spiderman ke...tapi kalu dah nampak kelibat periuk belanga harus gi masak terus...ninggal lah semua toys tu. masak lagi penting.

4 comments:

one love said...

hehehehheeheh tetap cute!!!

:)

PerantauSepi1306 said...

uiksss ada bakat jadik cheff nie... hehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah cayalah abg danish...kak, ni kalo dipupuk minat dia ni sure beso sok tul2 jadik chef...:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

one love
tq

perantausepi1306
memang minat nak jadi chef pun

dakgilachoc a.k.a nani
tulah kak rose memang nak pupuk abang jadi chef

 
template by suckmylolly.com