Tuesday, January 06, 2009

SPEKTRUM




tempat pertama kami tuju kat orang jual PS2, dari ari tu lagi laki aku duk berhajat nak beli kat abang danish, ps2 yang lama tu dah rosak jahanam coz tangan abang danish kan kreatif sangat so cam-cam dia buat ngan menda tu.



perangai dier ni kalu dah 2-3 kali gi konfem beli gak nih, aku dah cakap jangan beli coz nanti anak-anak mesti asyik sibuk duk main games aje, budak opis aku dah sound awal-awal lagi, anak dia sejak dibeli kan ps2 asyik duk main menda tu aje, sampai lupa makan dan baca buku, asyik duk leka ngan ps2 aje, so lebih baik jangan beli. lebih-lebih lagi budak-budak baru nak membesar. tapi bukannyer dia nak dengar cakap aku. mesti lebur gak kat sini, kalu tak ari ni, esok, tahu sangat dah aku bunga-bunga laki aku kalu dah sibuk duk survey 2-3 kali.






so sekarang aku nak ikut laki aku pusing kat tingkat bawah, dia nak nengok zippo




kat kiosk yang jual kepala tali pinggang ni lah ader duk jual zippo gambor awek baiknyeer seksi, harganya idok ler beratus, lam RM29.90. finally lebur gaklah duit laki aku kat sini, beraper banyak zippo yang dia nak beli pun aku tak tahulah, asal gi spektrum mesti terbabas beli zippo






see, kat tangan laki aku tulah zippo yang membuatkan poket laki aku rabak lagi sekali.


9 comments:

~Eila @ Along~ said...

kak rose, jgnkan bebudak..hubby eila tu dah ade ps2..siap beli psp lagik..jadinya asyik main game je..sampai kena marah ngan eila sebab time cuti tak wat keje umah..dok layan game saje

jejakalkindi said...

mesti banyak koleksi zippo che abang tu..

TaNia said...

agree! budak kalo boleh jgn selalu di dedah kan ngan game.. tp kalo bg reward.. contohnya.. kalo dapat number 1 exam nnti.. boleh main gamefull for 2 days.. baru die semangat nak study.. hehe.. js my opinion :p my nephwe pon skrg nie.. asyik tgk astro ceria ajer.. x mau tuakr channel lain.. adoii

azie(mama auni& erin) said...

KAK ROSE NAK BELI PS2 KER..?

gee ryder said...

hubby sy pn duk lyn ps3 jer...dia halaunye sy suh tgk tv dlm blk

dakgilachoc a.k.a nani said...

erk...kalo dh ps2 dpn mata sure la dorg leka kak..bdk2la katakan...

eh zippo tu lighter kan? =P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Eila@Along
that whylah akak tak mau dia beli, dah tahu dah jalan criter nyer nanti

Jejakalkindi
memang banyak sangat sampai rasa tak terkiara

Tania
tulah yang kak rose tak nak menda berlaku takut games no 1, sekolah jatuh no. 2, betul tu tania kat umah tu astro memang dah jadi hal milik kekal anak-anak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azie(mama auni & amp; erin)
yer lah azie, laki akak sibuk nak beli PS2

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

gee ryder
tulah keburukan ader PS2

dakgilachoc a.k.a nani
tul zippo tu lighter

 
template by suckmylolly.com