Wednesday, January 14, 2009

TUMPANG TIDO

bukan penat sebab tak tido malam tadi tapi sebab sakit bisul kat belakang kepala. begitu mekar pagi ni bisul aku berkembang. sungguh subur sangat, ni mesti baikkkknyer baja, malam tadi ku suntik baja telur, tu yang baiikkknyer mekar sejambak. pagi ni bila bangun tido, aduh mak sakitnyer, makan telur lagi, kasi bisul tu lagi naik dan naik.




aku tumpang tido kat bawah meja seri, kat tempat lain, line tak clear, kat sini sapa nak check? port baik nyer tuk tido nyenyak, lagipun kalu boss aku carik, takder tempat lain, tempat seri ni aje yang aku duk rayap setiap masa, nanti dia call seri, aku naiklah, selagi tak call, tido lah kat sini baik-baik, lagipun seri ader boleh tolong cover line.


tapi ader orang buat lawak bodoh pepagi ni, ader ke si seri tu boleh kejutkan aku cakap dato ader kat bilik HR. rupernya sikeding tu nak amik gambor muka aku ngah mengelabah. memang aku mengelabah giler, takut siot, buatnyer chairman tu nampak aku tido kat sini, amboi-amboi makan gaji buta ka???????????????meh sini saya kasik surat warning sikit......



muka sembab, baru bangun tido, rambut pun berserabai giler. aku nak tido lagi tapi malaslah, bukannya aman tido kat sini, line memang clear giler-giler lah cuma yang x clearnyer adalah si seri tu asyik duk ngacau, cakap orang tu datanglah, orang tu tanyalah, buat lagi sakit bisul aku adalah. Tak pasai-pasai karang bukan bisul yang pecah tapi muka si keding tulah yang pecah. amboi akak samseng ka??????




14 comments:

Y u Z z 9071 said...

bisul....uihhh.. x pernah kena...sakit yeee

CuTeMiUt78 said...

adoooii la kak... lawak ler.. sempat lagi tido bawah meja tu... layan kan je kak

ai said...

la..siannye kau kak! tido nyorok2 kat bawah kusi si seri. keh keh..
nk tido meh le kat opis aku ni. bilik aku ni skali ngan compactor document. aku biasa tido kat celah2 tu. siap bantal simut bagai..keh keh..

Honey Bee said...

Salam ziarah..
Tido kat pejabat nie sungguh syok.. tapi kalu kantoi rasa taubat dah... selalunya mata nie buat hal masa tengahari kan...

mysha said...

aKak sHa punYe poRt kaT bAWah meJa sENdiri keKAdaNg keNgkawaN carI pun TAk jPE...hekhekhekhek

DrSam said...

nasib baik tak terhantuk meja tu terkejut kena kejut. sure pecah trus bisul tu kan ;)

Khas Lysha said...

tak pecah lagi ke bisul akak?.. alahai kesiannyer.. lagi2 tgk muka tekejut tu..

juelee said...

erkk kat paler leh kene bisul ek??payah la nak tidoo gitu...

ciannn die..semoga cepat sembuhhh taw

Anonymous said...

Pity you...harap you cepat sembuh ok.

Sis...if you free blog la about fasal barang pencuci muka dan apa saja cream you pakai tempek kat muka you tu.

I notice muka you makin cerah dan berseri sekarang ni.

Please ya.

Uncle Lee said...

Hello Pretty lady, thank you for coming by my pondok.
Just checked out your other previous postings, you got great looking kids, very pretty daughter...she got her mummy's good looks, ha ha...shows beauty runs in your family.

You feeling tired? Suggest you get yourself a packet of Chinese Green tea...it'll help you feel refreshed as well keep you healthy and keeps away any wrinkles, slows down aging too.
Drink 4 cups a day, hot or cold...good for you.

You keep well and have a nice day, best regards, Lee.

zino said...

lepas sorang2 dapat bisul ni... macam pakat2 je..

zino ada sorang kawan doktor la.. dia kata kalau pesakit datang ngadu pasal bisul dia cukup suka pasal dapat operate hehe

Zureen said...

Kesiannya ..mesti sakit berdenyut2..rajin2 mkn ubat ye..

dakgilachoc a.k.a nani said...

hahahaha...mmg samseng..hehe...akak ni lawakla..telur dikatanya baja bisul...ehehehe...

gee ryder said...

sory kak, muka yg bru bgn tdo tu mcm muka org bru lepas hehehe....

 
template by suckmylolly.com