Friday, January 30, 2009

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR

kasih duk asyik nyanyi lagu twinkle-twinkle little star. kat maner-maner sekarang ni asyik duk nyanyi lagu ni aje. actually aku dah ajar lagu ni dari umur setahun agi tapi tak excited nak nyanyi, bila teacher yang ajar, tak henti-henti duk nyanyi.


punyalah feeling duk nyanyi sampai kan abang kena kawal pergerakan kasih yang sekejap-sekejap terpusing-pusing gi sebelah kananlah, kirilah. abang betul-betul kena jaga coz bas kat bawah ni banyak. sekejap-sekejap abang duk tarik lengan kasih. pastu tak abis-abis mulut abang membebel kat kasih.

tu ha mulutnyer tengah duk menyanyi sakan


yang ini lak, duk menari bagai

bukak sekolah nanti, aperlah pulak yang teacher ajar kasih nyanyi. yang aku tahu setiap minggu mesti ader lagu baru.


8 comments:

~~ciklinn~~ said...

ala comeiinyer kasih merasmikan baju merah nie...... cute sgt2...

akak bg rahasia sikit camno nak ado anak pompuan...hehheheh

Lestat said...

teacher dia nak ajar lagu brother john lak..hehehehehe

Ummibatrisya said...

kalau cikgu ajar mesti semua diaorang akan ikut :)

cikgu kata apa-apa pun semuanya betul :)

cute aje kasih pakai cheong sam :)

nURmALa mAZLan said...

alahai...comel nyer dia dengan cheongsam....

kak..akak dah bg address kat kita ke? kita nak send kat arr..lupa pulak banyak sgt address nih..hehe..kalau belum nnt akak bg eh..atau bg email address pom boleh..

CuTeMiUt78 said...

alahai tomei je kasih pakai cheongsam tu

Dee said...

lawalah dia ngan cheongsam merah tu...cute..

a-as said...

alaa..tomei-tomei nya pakai congsam....merah lagi ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ciklinn
yang akak tahu minum air bergas. fatwa tak betul kot?

lestat
rasanyer lah kot

ummibatrisya
tulah cikgu ajar semua ikut

nurmala
nanti akak bagi

cutemiut78
baru beli tu yang duk bergaya sakan

dee
tq dee

a-as
tq tq tq

 
template by suckmylolly.com