Friday, January 30, 2009

PLUSLINER

ita balik JB naik bas plusliner, anak-anak aku tumpang sekaki antor sampai ke atas bas. Abang ngan kasih cam jakun aje bila dapat naik bas. memula tu excited sangat...



buat sportcheck kat saner sinir



jalan dari depan ke belakang, belakang ke depan, tersangatlah jakun nyer bebudak dua orang ni naik bas

sehinggalah kasih menangis bila tersedar yang mami tertinggal kat bawah. takut bas ni berjalan, terus menangis nak turun dari bas



aku pun dah lama tak naik bas, dulu masa belajor kat KL setiap bulan naik bas balik kampung. sekarang ni semua tinggal kenangan aje. yang aku tahu masa muda belia memang best naik bas ramai-ramai ngan member balik kampung. syiokkkk oooo, lebih-lebih lagi time bas benti rehat, semua pakat turun gi makan burger


4 comments:

HEMY said...

sy pn lama sgt dh tak naik bas..skang byk sgt yg terjunam...seram plak

orangbukit said...

Naik bas memang seronok esp. bas yg selesa mcm plusliner..perjalanan selembut salju..thumbs up for plusliner..

Shifu67 said...

emmm.... aku pun dah 7-8 tahun tak naik bas kot.... pasal la ni kalau aku balik kg.... aku kena jadi driverrr..... huhuhu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

hemy
tulah banyak tul accident sekarang ni

oranbukit
tulah akak pun suka naik bas, seronok kan.

shifu67
same with my husband

 
template by suckmylolly.com