Saturday, January 31, 2009

MAKAN-MAKAN



semalam pagi aku gi makan roti canai kat Kampung Baru, warong nilah yang aku cakap tu, tapi aku rasa x der nama pun, just warong camtu aje. orang beratur punya ramai


ha tu dia kuah roti canai dier, amik lah sebanyak maner kaki ayam ngan ibu kentang yang ko nak amik, semua pakat cedok sendiri. ratah kuah dal dia aje pun dah boleh mengenyangkan.





lunch lak, aku pekena nasi ayam kat foodcourt, tapi ader orang lak yang langgar aku masa duk angkat tray ni sampai tumpah sup aku. sib baik sup yang tumpah, kalu sambal dia yang tumpah mahu menangis aku tak cukup.



cik seri yang keding ni, walaupun dah sekeding ni, tetap nak diet gak. jarang makan nasi time lunch, kalu nasi padang barulah dia ni laju nak makan.



tapi semalam kawan baik aku makan sup aje coz dia dah ader bunga-bunga nak demam. aku ajak gi sogo neman beli swimming suit kasih pun tak larat, balik nak tido kat opis aje


4 comments:

zino said...

kg baru kat mana tu.. zino rajin gak sarapan kat sana biasa nya hari minggu je lah pekena lontong jawa tu.. gerai berhampiran pasar minggu yg famus satu zaman dulu..

hongeh sampai ke petang hehe..

~~ciklinn~~ said...

sedap kari aki ayam tu... yummy.. ha kak jgn tak tau linn mmg suka kaki ayam..wakakkakkaka

ai said...

kak, tiap kali kau tayang kari kaki ayam tu kan, tersentap2 tekak aku ni kak. Ntah bila la aku nk pi carik tmpt roti canai tu. huhuhu...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
kampung baru kat depan uni KL, ala akak gi sini pun sebab dekat ngan opis

ciklinn
same lah ngan akak

ai
tempat dier senang aje ai, dekat uni KL

 
template by suckmylolly.com