Saturday, January 31, 2009

BURGER OH BURGER



sampai umah aje abang mengadu lapar, x nak makan nasi tapi nak makan burger. aku laki bini turun balik gi beli burger kat bawah. 2 bijik untuk abang danish n sebijik untuk kasih.




see, bukan main selera lagi abang duk makan






kalu beli burger kenalah beli vitagen sekali, kalu idak tak selera lak anak aku nak makan.


7 comments:

zino said...

hazwan pun suka burger ni..

me, myself, cici and titi said...

ntah nape ekk...saya pun kalau makan burger kat warung lagi suke dari yng restoran fast food nye....bau dia aje dah mengancam.... anak akak aje ke makan? akak diet ekk ... :D

eddie dewanaga said...

vitagen apple tu pujaan ati gua tu...

Shifu67 said...

huh... mujur burger je... kalau nak makan kakap 3 rasa ke... apa ke... jenuh le mak danish.... hehehe

S h i n o said...

perghh!! nikmat betul jd anak akak kan?
:)

TokNabe said...

dua bijik burger sekali makan.... kalah bapaknya ni :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
budak-budak memang suka burger kan

my, myself, cici n titi
akak kena diet, terpaksa, huwaaa

eddie
pujaan ati seri gak eddie

shifu67
tu lagi haru biru

shino
jom jadi anak angkat akak nak???

toknabe
perut abang danish ni besar, sebijik tak cukup, nanti dia makan burger adik dia lak

 
template by suckmylolly.com