Tuesday, February 24, 2009

BATU BLOG

ginilah keadaannya setiap ari bila aku sedang asyik buat batu blog. seri tulah yang bagi gelaran "batu blog". aku kalu tak kuar lunch, time tulah baru aku ader masa jawab comments dari bloggers lain. kekadang aku upload gambor coz kat opis ni senang nak upload gambor x yah nak gi photobucket bagai, tapi kalu kat umah memang wajib kena gi photobucket lu. nanti bila malam aku cuma buat karangan aje. tu pun kalu aku rajinlah

kasih akan sentiasa neman aku buat batu blog ni, aku dah displin anak-anak masuk tido kul 10.00 malam tapi mata kasih ni pejal lah, tetap nak nunggu aku gak masuk tido sama-sama. kalu aku yang masuk tido sama-sama jawabnyer aku akan tido sekalilah, aku bukan manusia jenis masuk bilik, ulik anak tido pastu bangun balik. aku jenis yang kalu dah masuk bilik, jangan cakap banyak, ngan aku-aku lentok sekali.

abang danish pun sama mata pun sama-sama pejal ngan mata adik. selagi orang dalam umah tu tak t ido selagi tulah anak-anak aku tak nak tido. payah benor. mata diaorang memang kuatlah, kalu hari minggu, kul 2-3 pagi pun boleh neman aku nengok HBO.



see, kasih sedang nunggu aku abiskan batu blog






3 comments:

ab geldofg said...

comel2

CuTeMiUt78 said...

heh.heh..heh.. batu blog.. ingatkan batu blog apa..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ab geldofg
tq tq tq

cutemiut78
tulah seri panggil batu blog

 
template by suckmylolly.com