Tuesday, February 24, 2009

MOVIE

semalam laki aku kan tak kerja so aku mintak izin balik lambat sikit coz nak gi sogo cari bekas makanan ni untuk abang danish. bekas lama abang dah pecah tutupnya, abang soh aku beli yang sama gak cam pecah tu. kat tadika anak aku tu, wajib kena bawak bekas makanan, sudu ngan garpu sendiri, depa cuma sediakan makanan dan taruk kat lam bekas tu. senang kan kerja. sebab tulah aku beli yang ader set garpu ngan sudu.


so dekat nak maghrib baru aku sampai kat LRT Pandan Indah, laki aku lak baru abis nengok wayang criter ong bak, pastu kami terus balik umah. pastu laki aku ketagih nak nengok movie lagi, malam tadi rizal ajak aku neman dia nengok satu lagi movie, aper ke tajuk dia aku lupalah, tapi criter orang putih lah. tapi aku tak nak pergi, aku penat nak balik rehat dan tido sepuasnya. pastu ader ke patut laki aku cakap aku merajuk sebab dia nengok wayang sorang-sorang tak tunggu aku. aku kan kalu criter-criter aksi ni tak nengok pun tak aper, nanti bukan aku nengok wayang tapi wayang nengok aku. Pernah satu ketika dulu masa dating, laki aku ajak nengok criter Leftenan Adnan, time bercinta semua pun indah, aku sanggup neman tu, tengah bercinta rugilah kalu tak jumpa kan, punya lah boring criter tu, dari awal sampai ke akhir aku asyik tido aje. boring giler. sekarang ni dah kawin, asal criter yang tak menarik aje mesti aku tolak.

5 comments:

eya said...

x majuk ek laki g tgk wyg sowang2..

ab geldofg said...

brubah mgikut usia

[-suziey-] said...

hahahah..CINTA pnye pasal..leftenan adnan pn sanggup g tgk..wakakkaa..
tu beza dulu dan skarang:p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. masa bercinta lain kan kak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eya
tak criter tak best pun

ab geldofg
tul tu

suziey
tul tu dik

cutemiut78
tulah lain sesangat

 
template by suckmylolly.com