Monday, February 23, 2009

SAMPAI ATI.....


rindunyer kat member baik aku sorang ni, dah 6 hari tak jumpa gara-gara aku MC. biasanya hari kerja kecuali hari jumaat, aku jarang amik lunch, kadang-kadang aje, tapi disebabkan hari jumaat ari tu tak gi opis, so ari ni balas dendam gi lunch ngan seri.
laki aku lak, time aku mc ari tu dia kerja, time aku kerja dia lak cuti. ari ni laki aku tak kerja so sekejap-sekejap dia calling aku ajak balik awal neman dia gi nengok wayang criter. maner boleh bangggggggggg oiiiiii, itu carik penyakit namanya. dah lah lama aku mc ari tu, 4 hari. tetiba lak ari ni nak balik awal. mesti dia boring giler tahap teratas coz tak der member. so sekarang ni dia tengah nengok wayang sorang-sorang criter ong bak. tak acilah. actually salah aku gak, dia dah ajak aku nengok ari sabtu ari tu, tapi tulah, ari sabtu tulah ari aku nak basuh segala mak nenek baju especially baju laki ngan anak-anak aku yang kena basuh guna tangan. baju aku tak perlah campak lam mesin aje. hari sabtu tu jugaklah aku kena duduk selama beberapa jam nungu anak-anak bertuah tu abiskan homework dan hari sabtu tu jugaklah hari aku nak lipat segala kain yang dah berbakul-bakul tak lipat.
boleh dikatakan hari sabtu adalah hari buat kerja umah, kalu aku tak buat ari sabtu, jawabnyer assalamualaikumlah.

12 comments:

ab geldofg said...

kt aku tk rindu?....

maklang said...

ooh..mc rupanya...dah sihat betul ke ni??

sutera putih said...

huhuhu...
salam singgah ...
thanks singgah blog kiter,,,
sabtu kita keje wak,,,
huhuhuhu...

Khas Lysha said...

ye la kak rose sy pon nak settlekan sumer keje ari sabtu lah.. kalo sabtu tak buat alamatnya ari ahad sy pandang jer.. he he he.. pastu apa lagi tunggakan ler ke minggu depan..

FaDZzDaF MoHdDhOm said...

betul3x,hujung minggu la nak menceriakan kembali rumah kita kan?

luvlyziha said...

akak nnt link kte ek

yui said...

Hi! I'm behind you.
Good luck!

mysha said...

iSterI mitHali akak nih..hikhikhik...

eya said...

bnyknye kain,berbkl2..x penat ke..

[-suziey-] said...

eh eh sama la..ari sabtu ari mengemas sedunia..ari tu la nak bersihkan habuk2 yg tebal 3 4 inchi jgk..maklumla kan..org berkerjaya..cewwwahh..hehehe:D

CuTeMiUt78 said...

ha'ah sama ler kita kak.. tapi cam kita kan.. ada alternate sabtu.. so time sabtu yg tak kerja tu la.. nak basuh, melipat semua

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ab geldofg
rindu jugak

maklang
sikit-sikit

sutera putih
terima kasih jugak sudi balas kunjungan

khas lysha
tul tu

fadzzdaf mohddhom
yup betul tu

luvlyziha
okey

yui
tq very much

mysha
bukanlah

eya
penat giler

suziey
yup tul tu hari kemas sedunia

cutemiut78
oh ader alternate sabtu,

 
template by suckmylolly.com