Friday, February 27, 2009

BIAR ADIL DAN SAKSAMA


balik dari KLCC, aku singgah jap kat kedai burger kat bawah ni. tetiba lak semua perut jadi lapor. sementara nak nunggu makan ngan laki aku baik beli burger lu alas perut. kami sampai lu kat umah, rizal belum sampai lagi, ujan kat luar tu, maybe laki aku singgah teduh lu kat maner-maner.

air gas wajiblah untuk bebudak ni, anak-anak bertuah ni pantang nampak orang jual air gas



ni kek coklat yang rizal belikan untuk anak sulung dier coz malam tadi aper pun tak beli for abang danish, mesti abang terasa ati, for baby kasih ader, abang punya manernyer?? kenalah adil dan saksama kan. janjinya ari ni nak belikan abang toys, abang x nak beg sekolah, dah banyak sangat, dia pun tak heran. kasih aje yang excited sangat dan duk menggila barangan princess.


aku bagi anak-anak makan lu burger, nunggu rizal balik umah lu. ujan kat luar tu, bini maner tak risau kalu laki naik motor tengah ujan-ujan cam gini, jalan raya lak licin.


4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

betul kak..bwk time hujan bahaya....jln licin...wah sedapnya kek cokelat...ada lagi tak? minta sket leh? :p

Dee said...

jgn slalu sgt bg budak2 minum air gas ros..not healthy..

neezareef said...

kek coklat itu sgt moist gayanye..uhuk2 x tahan nengok

D.O.U.B.L.E...S said...

risaukan..dah le musim hujan je...laki kita pun g keje naik moto je...risau ooooo sapa tak sayang laki oooiii.

 
template by suckmylolly.com