Friday, February 27, 2009

PRINCESS VS BARBIE

aku pun happy sangat datang kerja ari ni coz dapat tunaikan hasrat di hati kasih. pasti kasih akan tersenyum lebar dan lebih bersemangat untuk ke tadika bila dapat beg idaman. Bayangkan satu ari suntuk masa dihabiskan hanya semata nak carik beg idaman anak dara kesayangan aku sorang ni.
Bermula dari jam 12.30 tengahari aku gerak gi Berjaya Times Square naik monorel semata nak gi Metrojaya kat saner, tapi hampa, jangan katakan beg, jenama princess pun aku tak nampak, pastu aku benti jap kat BB Plaza sbb nak gi Metro jaya ngan Parkson kat saner, hampa gak coz kat Metro Jaya x der brand Princess, kat Parkson lak yang kasih idamkan tak der, yang ader beg bersaiz besar cam beg barbie kasih. pastu jalan laju giler nuju ke Isetan, Lot 10, pun hampa sebab x der gak.
aku balik opis ngan perasaan yang hampa, aku kecewa sebab aku takut untuk kecewakan perasaan anak dara aku, tak dapat aku bayangkan wajah kasih yang duk nunggu depan pintu, dan hampa sangat bila mama dier balik ngan tangan kosong. pastu abis kerja aje, aku terus gerak gi The Mall, pun hampa, beg size kecik tu pun dah kehabisan. Dalam LRT aku pikiq, tak boleh jadi ni, aku takkan hampakan perasaan anak aku, InsyaAllah selagi terdaya akan ku tunaikan permintaan anak-anak aku. that whylah, malam tadi gak aku gerak gi KLCC dan Alhamdulillah, Syukur sangat ke hadrat Allah S.W.T kerana finally jumpa gak beg anak dara aku. maka aku mula tersenyum dari malam tadi sehingga sekarang kerana dapat tunaikan permintaan kasih.




masa jalan-jalan kat KLCC aku terberkenan ngan shoes ni. comel sangat tuk kasih, dah cantik sangat kalu pakai gi sekolah, yang white color tu lah.


see, sib baik, Alhamdulillah, sebijik ni aje yang tinggal, terus aku rembat




cantikkan, shoes yang white color tu, tapi tulah anak dara aku belum pandai pakai kasut yang berikat bagai. tapi aku dah pasang niat, akan ku beli gak. tupun kalu ader lagilah



aku amik semua gambor barangan princess, nanti kasih nengok blog ni, mesti happy lagi

yang ni kasih lum nampak lagi, kalu dah nengok ni harus dia soh beli gak ni




tapi kan aku tetap suka ngan barangan barbie, tapi tulah anak aku suka ngan princess, tak samalah citarasa kitaorang yang sama cuma kami berdua suka ngan warna pink, aku tak derlah fanatik warna pink, tapi suka nengok budak baya kasih pakai kolor pink, sweet sangat. so pas ni good bye-bye lah barbie, kasih tengah menggila ngan Princess.




3 comments:

nURmALa mAZLan said...

Berbeg baru la kasih arini ye kak.. sure comel jer..

HappyIrfa said...

salam sis rose..
lama x amsuk sini.kasut tu mmh cantik.seswai utk kasih

Anie said...

aku pun suka barangan princess dgn tp anak bd tak suka lah dia suka barney lak

 
template by suckmylolly.com