Wednesday, February 18, 2009

EJI'S ROOM

Photobucket


aku jarang or belum pernah kot amik photo kat eji's room. bilik eji ni tadok saper berani masuk, banyak giler barangnyer. satu bilik penuh ngan kain baju cam bilik kakak dier gak. time ni anak-anak sedara boleh main kat sini coz eji tengah ngemas bilik. kalu idak sorang pun tak nak masuk, nanti kalu teralih barang, satu kerja lak kena carik balik. eji dah taruk barang dier elok-elok, dan dia ingat maner tempat yang dia taruk tak cam aku, selalu lupa.



Photobucket





Photobucket


bila dapat masuk bilik eji, kan main lagi diaorang happy. coz banyak giler perfume yang dah tinggal sikit sangat, dapat kat kasih dan abang dapat color pencil. eji dulu nyer suka kumpul beli pencil warna coz suka sangat lukis fesyen kebaya or apa-apa fesyen lah untuk dijahit. adik aku minat menda-menda cam gini dan berusaha belajar menjahit.




Photobucket




Photobucket


sebab tulah adik aku tak suka orang masuk blik, takut jadi cam gini...anak-anak kalu dah main konfem tak sedar diri duk tarik curtain tu sampai satu bangunan boleh dengar eji duk menjerit takut curtain tu tercabut.

4 comments:

zino said...

kanak2 ceria..

IdaShah said...

seronok ekk main kat curtain
jatuh kang dik..

*Azie* said...

azie slalu jengah blog akak cuma xleave komen...
eh masih isap botol lagi yer si abg tue....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tengah ceria, cuba kalu tengah gaduh

idashah
tulah curtain kat umah tu semua dah nak rabak jadinyer

azie
tulah masih lagi isap susu botol, terima kasih sudi jejak blog akak

 
template by suckmylolly.com