Tuesday, February 17, 2009

LAKSA KUAH MASAK

Photobucket


aku tak tahu aper negeri lain panggil laksa ni tapi kat terengganu diaorang panggil laksa kuah masak. malam minggu ari tu laki aku tak selera nak makan nasi, so rizal soh aku masak laksa kuah masak. tapi aku memang tak pandai dan tak tahu masak laksa ni. makanyer orang yang paling arif masak menda-menda cam gini adalah mami. Mami soh aku sediakan bahan-bahannya.



Photobucket


so nilah hasilnyer laksa kuah masak


3 comments:

zino said...

nak boleh upload ya hehe

Senotip Synte said...

Kak,

buleh ke mintak resepi laksa nie? email kat saya jaquedira@gmail.com atau akak post la resepi kat blog akak nih ... cam sedap je

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah tak boleh upload

senotip synte
nanti akak email kat adik yer

 
template by suckmylolly.com