Tuesday, February 17, 2009

BUAT HAL LAGIKKKK

mati katak aku ari ni, masalah tetap berulang, aku dah upload gambor, tertera done tapi gambornyer enggak ader, tension-tension, aku cam nak campak aje broadband ni tau, tapi adik aku cakap bukan salah broadband abis aper yang salahnyer? ni betul-betul menyakitkan ati, pagi tadi kejap aje boleh pakai, pastu harem x leh. aku memang boring gilerlah kalu bab-bab gini. korang rasa aper masalah dier ha?????

10 comments:

bozzobattousai said...

gambor tuh beasr sgt saiznyer kot...cuba edit kecikan sket...aku tak pernah kena cam gini

~~ciklinn~~ said...

kak rasanya betul ckp boozzo tu...gambar besar kot....

sbb dulu linn selalu camtu..tapi lepass linn resize gambar kan masalah tu dah takder... cuba yerk..

safea said...

kak rose, safea mengalami masalah yg sama gak..blogspot yg ada problem

Jocko said...

betul
cuba resize every gambar yg nak di UPLOAD
tukar size 800X600 udah la

mama mya said...

kak ros pakai broadband apa yer?.. saya pakai maxis broadband x pernah jadi masalah cam nie.. cuma kadang2 dia slow yg amat..

Dee said...

sama ada blogspot prob atau tenet mmg slow..kt opis ni pun slow gak kdg2..cam hampeh..

atty's said...

kalo rose pakai celcom..kn..mmg da masalah

Cikgu Farish said...

Mungkin masalah pada browser... pakai browser apa? IE, Mozilla Firefox, Safari? cuba setiap satu tgk...

ratna said...

kak ros..saya pun ada problem sama gak. tension kan.. semua gambar yg entry lepas2 semua kuar x merah. akak guna celcom yer..? rasa2nya celcom kot yg problem ni..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bozzobattousai
akak dah kecik kan pun still jadi cam gini gak

ciklinn
tak lin ciklinn, gambar akak dah resize ke 200, still tak leh upload gak

safea
tulah broadband yang problem ni

jocko
dah buat semuanya, internet rumah slow giler kalu kat opis laju aje

mama mya
broadband celcomlah, lembap giler

dee
internet rumah akak yang problem ni

atty
tul tu akak pakai celcom

cikgu farish
saya pakai browser mozilla

ratna
tulah akak rasa celcom ni problem lah

 
template by suckmylolly.com