Tuesday, February 17, 2009

SAHABATKU SERI



balik malam tadi cam bengang tahap nak meraung pun ader. masalah nak upload still lagi ader. pagi ni baru okey, mintak-mintak sampai ke petang okey. ari ni aku cuti kalu tak dapat mc dan mc kalu dapat mc. aku ader appointment ngan dr. faridah kul 2.30 pm nanti.









n finally, problem aku ngan seri finally selesai gak. ni semua gara-gara orang ketiga yang suka sangat melampau-lampau amik kesempatan. ari jumaat ari tu aku ader selisih faham sikit ngan kb aku, cik seri siantan, ala gaduh-gaduh manja ngan bestfren. semuanya berpunca dari pihak ketiga, pihak ketiga tu adalah pompaun, adalah sorang kakak ni yang suka sangat minta tolong ngan aku tapi melalui seri, so yang kena marahnyer of cozlah seri. tak salah tolong orang malah dapat pahala tapi kalu sudah melampaui batas manusia maner tak bengang, time aku tengah busy lak, time tak busy tak aper, aku ikhlas nolong, tapi time kat ngan board meeting ko gi mintak tolong aku buat tu buat ni, haruslah aku bengang. nanti kerja aku tak siap yang kena aku bukan kakak tu. kalu rakan sekerja mintak tolong lainlah, tu wajiblah nolong, kerja opis tapi ni orang luar yang tak ader kena mengena ngan kerja opis, dah cakap tak nak kena paksa gak buat. hati maner tak bengkak. aku dah tension sangat, seri lak yang jadi mangsa, maka budak tu merajuk lah sakan, puas benor lah nak pujuk. tapi dah nama pun kb, maner boleh pisah lama-lama tak cakap sehari pun rasa tak sempurna aje hidup ni. betul tak seri?



3 comments:

~~ciklinn~~ said...

heheheheh... yerlah kak kawan baikk mesti takleh gaduh lama2 kan... nak2 kalau kena pujukk.....nanti pi banjer dia mkn yerk..

dakgilachoc a.k.a nani said...

alololo monyoknya muka kak ros..meh senyum meh..kak rose senyum nampak cute tau :) dah2 jgn gaduh erk..suka tgk keakraban kak rose dgn seri..

nURmALa mAZLan said...

Isk isk…sapa la pihak ketiga tu ye.. cam penjual insurans je..wak!!! betul ke kak??

 
template by suckmylolly.com