Saturday, February 07, 2009

HAJAT


kami dah selesai meround, selesai makan, dan yang paling penting HAJAT boss jugak tercapai untuk makan ice-cream new zealand. so tak reti-reti lagi nak masuk opis. seri bukan boleh masuk lambat. kan karang ader lak telinga yang berdesing



see muka boss pun berseri-seri bila tercapai hajat di ati. balik opis nanti, aku akan cuba sedaya upaya untuk buat kerja cepat dan balik seawal mungkin, aku dah janji ngan eji nak gi downtown cheras. adik aku sibuk nak gi cari barang kat saner. aku tadik masa gi midvalley pun hampir-hampir terbabas berkenan ngan satu kasut, tapi disebabkan aku dah janji ngan laki aku setahun tak nak shopping. maka aku tahan aje niat tu. skarang ni aku tengah nunggu laki aku belikan sandal kat KLCC tu, agak-agaknyer dia beli tak?????


1 comments:

UnGu VioLeT said...

best tue dapat makan ice ceram.. sni nak makan ice cream kena tunggu summer la kan.. sebab sejuk skrg nie..

 
template by suckmylolly.com